ALEKS PRIZNALA SA KOLIKO MUŠKARACA JE SPAVALA Nikolićeva javno otkrila sve, osude stižu sa svih strana
Printscreen

Zadrugarka Aleksandra Nikolić je pre dve godine u rijalitiju "Zadruga" otkrila Kristijanu Goluboviću sa koliko je muškaraca bila intimna do dvadesete godine.

Naime, tokom "Zadruge 4", Kristijan Golubović je ispitivao Aleksandru sa koliko je muškaraca bila i kakve su bile njene veze, a odgovor je iznenadio i njega i mnoge.

- Sa koliko si ti muškaraca spavala? - pitao je Kristijan nju.

Printscreen

 

- Od jedan do deset? - dodao je Mišel.

- Deset - rekla je Aleksandra.

- Pa, kad si stigla sa 20 godina? Bože me sačuvaj, sram da te bude - čudio se Kristijan.

- Ma nije ni deset, neka bude osam. Devojke u mojim godinama spavaju sa puno muškaraca - bila je iskrena Aleks.

Podsetimo, devojka pobednika "Zadruge 5" Dejana Dragojevića, Aleksandra Nikolić, ponovo je pred kamerama rijalitija. O njoj pokušavaju da plasiraju razne priče kako bi je degradirali i uništili njenu vezu sa Dejanom, ali im to toliko ne polazi za rukom.

JAKO JE OZBILJNA OPERACIJA Dejan progovorio o paklu kroz koji prolazi Aleksandra nakon izlaska iz Zadruge, jezivo

Komentari (1)

Loading
Van Halen

17.10.2022 07:38

Ova sirota Alex treba da batali Zadrugu, nadje normalan posao i opere se od svega. Ona je toliko glupa da ce do kraja da se udavi u septickoj jami i dzabe joj pare, dzabe sve. Ovo je jad i beda, a najgore od svega sto ona ispde najveca kur...na od svih. Za to vreme onaj raspad od maje se sepuri uzdignute glave sa plasticnom maskom na licu, kao da mi ne znamo da spava skim stigne, a posebna specijalnost su joj rasuranje brakova i veza. I to je kulturno zabavni program na nacionalnoj tv.