PREVARENA MINA VRBAŠKI Zadrugarka se odmah oglasila na društvenim mrežama
Printscreen

Nakon izlaska iz "Zadruge 4", Mina Vrbaški uplovila je u vezu sa Lukom Nikolićem, koji do tada nije bio poznat široj javnosti. Atraktivna bivša zadrugarka uživala je letos na Crnogorskom primorju sa njim i sve je delovalo kao u bajci.

Printscreen

 

Međutim, sada su isplivali navodi da ju je dečko varao sa izvesnom devojkom, koja je to potvrdila putem storija na društvenoj mreži Instagram. Ovaj stori našao se i na Minom profilu, uz svedočenja prijatelja gorepomenute devojke.

-Bolje ljubavnica (bivšeg) dečka Mine Vrbaški, nego da se ložim na svakog fudbalera iz Zvezde - napisala je ta devojka, što je i Mina kasnije podelila.

Printscreen

 

Podsetimo, na samom početku ovog odnosa Mina je želela da veza bude tajna, ali ju je obelodanio Lepi Mića u emisiji "Narod pita", hvaleći se da je njegova drugarica u vezi sa sinom njegovih prijatelja, te da je on njen najnormalniji dečko do sada i da nema potrebe da ga krije. Mina je njemu čak i posvetila tetovažu, koju je uradila u studiju Filipa Reljića.

Mina se nakon ovoga oglasila, takođe putem storija, te podelila citat u kom se pronašla.

Printscreen

 

-Ako ti otkrijem ranjivu stranu sebe, nije to moja slabost. To je poverenje. Ako me povrediš, nije to moja naivnost, to je tvoja podlost - podelila je Vrbaški.

DOŠAO SI IZ PI*KE MATERINE, JA SAM OVDE ROĐEN Skandalozno ponašanje Stefana prema Filipu Caru, javnost traži momentalnu kaznu!

Komentari (0)

Loading