U BELOJ KUĆI NASTAO MUK Dalila pitala Cara šta će biti sa Sandrom ako Maja uđe, on zanemeo!
Foto: Youtube/Printscreen

U toku je porodični sastanak, a sledeća tema koju je Dalila Dragojević prokomentarisala je odnos Sandre Čaprić i Filipa Cara:

 - Dobili smo priznanje Filipa da bi bio sa njom da nije zauzet, dok je Čaprićka rekla da joj se sviđa Filip. Primetila sam da Car nije dobro. Zanima me zašto si takav pretohdnih par dana i zašto ne raščistiš sa sobom? Da li se tebi Sandra toliko dopada, pa se plašiš da kad Maja uđe to ne bude uzalud? - pitala je Dalila, pa je Car odgovorio:

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

-Sve sam razumeo. Zaje**na je situacija. Nije mi do neke priče i nije mi to zanimljivo da zavrtim priču da se sve vrti oko mene - rekao je Car, pa je nastavio:

-Od svih devojaka sa kojima sam bio u komunikaciji, odmicao sam se od svih ostalih devojaka, a što se tiče Sandre prija mi njena energija. Po nekim mojom kriterijumima je. Ja da sam sa takvom devojkom, pokazao bih sebe kakav sam u vezama - rekao je Filip.

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

-Ja sam prošle godine bio sa devojkama koje su usko povezani sa prostitucijom. Što se tiče Maje, ja sam stvarno Maju zavoleo, i to sam ovde i priznao. Znaju ljudi da ona meni nije bila zajebancija. Fali mi ovde, neke stvari - dodao je on.

Šta ćeš sa njom uraditi kad ti uđe Maja? Jel se tebi gase emocije po pitanju Maje? - upitala ga je Dalila, pa je on odgovorio:

Ja nemam sa Sandrom ljubavni odnos, niti ću ga imati. Sačekaću da dođe Maja - rekao je Filip.

Sledeća je reč dobila Irma Sejranić, pa je prokomentarisala odnos Filipa i Sandre:

Što se tiče ove teme, mislim da je oboma bila potrebna pažnja - rekla je Irma, pa se ubacila Sandra:

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

Ovo što si rekla je najgluplja stvar koju si rekla. Jako je žalosno što tako misliš -odbrusila je Sandra.

Kako si ti sa Majom ako ona ne odgovara tvojim kriterijumima? - pitala je Irma Filipa, pa je on odgovorio:

Nisam to rekao, ona odgovara mojim kriterijumima. Apsolutno ne bih menjao nešto iz svoje prošlosti - rekao je Filip.

Eto tako imama neki nagon kad  se probudi da je zagrlim, da je poubim. Ja znam da sam se trebao odmaknuti kad mi je prvo pitanje postavljeno. Na neki neobičan način mi odgovara - dodao je Filip.

NJU TAMO MALTRETIRAJU! Izbačena zadrugarka otkrila skandalozne detalje o Viktoriji i kako se zapravo zadrugari ponašaju prema njoj!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milica

03.11.2021 15:41

Jedva čekam da Maja uđe,a ovaj pitbul poludi za njom. Uh,što bih volela da ostavi ovog ženskog ološa