NJU TAMO MALTRETIRAJU! Izbačena zadrugarka otkrila skandalozne detalje o Viktoriji i kako se zapravo zadrugari ponašaju prema njoj!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Stefan Milošević Panda Stefan Kandić Kendi ugostili su nedavno izbačenu zadrugarku, Vladanu Zlatanović.

Bivša zadrugarka se dotakla potresne priče koju je Viktorija Mitrović iznela pred milionskim auditorijem.

NJU TAMO MALTRETIRAJU! Izbačena zadrugarka otkrila skandalozne detalje o Viktoriji i kako se zapravo zadrugari ponašaju prema njoj!

Printscreen

 

- Kada je iznela tu priču, to niko nije očekivao, da se iza njenog ponašanja i te njene slobode krije jedna takva tragedija. Sve vreme dok je pričala nisam plakala, ali sam je posmatrala i govorila u sebi: "Bože, koliko snage ima ova žena", stvarno me je oduševila. I jako mi je žao što je unutra tretiraju kao Pepeljugu. Ona se devojka razbija od posla zato što su ovi ostali lenštine, i sad koliko vidim svi su promenili ponašanje prema njoj, jer smatraju da je "hajpovana" u narodu, pa joj se sad ulizaju, ali jako ružno se ponašaju prema njoj – priča ona, pa dodaje:

- Divim se njenoj snazi i tome što je to preživela i bez roditelja, i da nije imala nikakvu poleđinu, nikakvu potporu, stvarno joj svaka čast, i da to sad iznese ovako javno – zaključuje Vladana u jednoj emisiji.

DIGLA NOGE NA STO! Ana Korać potezom sve šokirala, starleta otputovala na ovu luksuznu destinaciju i potpuno se opustila!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading