NOVA 3 UČESNIKA ULAZE U BAR I BORE SE ZA 30.000 €! Toliko je dobra riba da će za njom muškarci balaviti, a jezikom će sve dovoditi do ludila!
Printscreen

U borbi za 30.000 evra večeras će se uključiti i tri nova barovca. Naime, kako je poseta Bara porasla, neophodno je zaposliti nove radnike.

Tako da večeras u live izbacivanju u 22.45 imamo ulazak troje novih takmičara, koji će sigurno mnogima pomutiti konce.

Najstarija među njima je iskusna šankerka i konobarica koja zna šta želi. Bila je u braku pet godina i sad je srećno razvedena. Za razliku od nje, jedan mladić, željan slave, kamera, garantuje da će noćni provod dovesti do ljudila.

NOVA 3 UČESNIKA ULAZE U BAR I BORE SE ZA 30.000 €! Toliko je dobra riba da će za njom muškarci balaviti, a jezikom će sve dovoditi do ludila!

Printscreen

 

Jedno je sigurno, kada se ona pojavi u Baru svi će odlepeti i neće moći da sklone pogled od nje i njenog išaranog tela.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

NIKOGA NEĆE ŠTEDETI! Sani i Natalija spremni da opletu po barovcima!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading