Filip Car
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Aleksandra Nikolić ušla je u deveti mesec trudnoće i uskoro će roditi ćerku, pa je mnogo iznenadilo to što je tik pred porodjaj rešila da oprosti svom emotivnom partneru Filipu Caru.

Da su uspešno prevazišli probleme i rešili da daju drugu šansu svojoj ljubavi kako bi zajedno dočekali rodjenje naslednice, Nikolićeva je pokazala objavom zajedničke fotografije na društvenoj mreži Instagram.

Fotografija na kojoj se ljubi sa Carom izazvala je lavinu komentara, a trudnica je dobila veliku podršku svojih fanova. U sklopu emotivne fotografije, objavila je i pesmu Aleksandre Mladenović “Moj si nek si najgori”, čime je stavila tačku na negativne komentare na račun svog verenika.

aleks nikolić

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, Filip je nedavno govorio o dezinformacijama da se Nikolićeva porodila, te je otkrio i termin porođaja.

- Nije istina da se porodila, da je zakazala hitan carski rez... Aleksandra je zaista dobro. Kao i svaka trudnoća, ima neke određene komplikacije i preglede, ali je u suštini dobro. Dobili smo tačan termin, to će biti 10. ili 11. aprila, možda koji dan pre ili posle toga, to se ne zna, Bog samo zna. Sa detetom je sve u redu. Ona je u devetom mesecu. Nosi se sa trudnoćom jako dobro i hrabro. Biće sve u najboljem redu - ispričao je Filip Car i istakao da će svi njegovi fanovi biti obavešteni kada bebica dođe na svet.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading