Filip Car
Foto: Alo/Printscreen

Bivši rijaliti učesnik, Filip Car, potpuno se fokusirao na onlajn karijeru, pa putem svog TikTok profila pokrenuo je emisiju Carski rez u kojoj priča o raznim  temama, a najviše događajima iz privatnog života.

Prva tema prilikom uživo uključenja putem ove društvene mreže, bila je bivša partnerka Aleksandra Nikolić.

Naime, Car je istakao da nisu tačne tvrdnje da je Aleksandra primljena u bolnicu gde čeka na carski rez, te da su tu informaciju preneli neki bivši zadrugari.

- Molim sve bivše učesnike, kako Elite tako i Zadruge, kao i sve influensere, jutjubere, da ne prenose dezinformacije. To su osetljive stvari, nemojte se igrati sa tim, molim vas - naveo je Filip tada i otkrio kako se oseća Nikolićeva.

Filip Car

Foto: Printscreen/instagram

 

Nije istina da se porodila, da je zakazala hitan carski rez... Aleksandra je zaista dobro. Kao i svaka trudnoća, ima neke određene komplikacije i preglede, ali je u suštini dobro. Dobili smo tačan termin, to će biti 10. ili 11. aprila, možda koji dan pre ili posle toga, to se ne zna, Bog samo zna. Sa detetom je sve u redu. Ona je u devetom mesecu. Nosi se sa trudnoćom jako dobro i hrabro. Biće sve u najboljem redu - ispričao je Filip Car i istakao da će svi njegovi fanovi biti obavešteni kada bebica dođe na svet.

- Saznaćete ili preko slika na mom profilu, sa slavlja... Jednostavno, znaćete iz prve ruke - rekao je Car u svojoj emisiji na TikToku.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading