Maja, Aleksandra
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Bura u odnosu Maje Marinković i Aleksandre Nikolić ne prestaje, a dodatno je kulminirao nakon što je Maja spomenula Aleksandrinu bebu, rekavši da će joj čestitati kada za to dođe vreme.

Nikolićevoj se porođaj bližu, ali se ipak oglasila i prokomentarisala poruku Marinkovićeve.

- Evo baš se zahvaljujem unapred i želim joj ono što ona želi meni i mojoj bebi od srca - poručila je ironično Aleks za "Pink.rs".

Aleksandra Nikolić

Printscreen

 

Podsetimo, Car je nedavno istakao da nisu tačne tvrdnje da je Aleksandra primljena u bolnicu gde čeka na carski rez, te da su tu informaciju preneli neki bivši zadrugari.

- Molim sve bivše učesnike, kako Elite tako i Zadruge, kao i sve influensere, jutjubere, da ne prenose dezinformacije. To su osetljive stvari, nemojte se igrati sa tim, molim vas - naveo je Filip tada i otkrio kako se oseća Nikolićeva.

- Nije istina da se porodila, da je zakazala hitan carski rez... Aleksandra je zaista dobro. Kao i svaka trudnoća, ima neke određene komplikacije i preglede, ali je u suštini dobro. Dobili smo tačan termin, to će biti 10. ili 11. aprila, možda koji dan pre ili posle toga, to se ne zna, Bog samo zna. Sa detetom je sve u redu. Ona je u devetom mesecu. Nosi se sa trudnoćom jako dobro i hrabro. Biće sve u najboljem redu - ispričao je Filip Car i istakao da će svi njegovi fanovi biti obavešteni kada bebica dođe na svet.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading