Miljana i Bebica
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Haos između porodice Kulić, tačnije Miljane, i Nenada Macanovića Bebice ne jenjava, a sada su ušli u novi sukob.

Naime, Miljana je progovorila o raskidu sa Bebicom, a uvrede su, tokom njenog izlaganja, sevale sa svih strana.

- Šta misliš koji je razlog njihovog nepoverenja u vezi i raskida? - pitao je Darko.

- Nisam imala vremena da se bavim njima ovde, niti me interesuju. Ja nisam drugarica sa Teodorom, samo smo popričali i ona mi je poverovala da je glumac kao što i jeste, ima mnogo svedoka da je lažov, prvi svedok je njegova devojka Teodora, stalno glumi žrtvu, Zoli nije smeo jednu reč da kaže. Boli ga što me ne interesuje i iz tog razloga mi non stop vređa porodicu. Bio si naš potrčko i to je tvoja glavna uloga -rekla je Miljana.

- Marš je*em ti mater bolesnu i onog tvog oca da ga ne izuzmem sa spiska -rekao je Bebica.

- Od nove godine traju sukobi između njih, on Teodoru uopšte ne poštuje, ne posvećuje joj pažnju, uopšte nije srećna u odnosu, smršala je 15 kilograma ovde. Mi vrlo dobro znamo kakva je Marija Kulić a ti je vređaš iznosiš neke teške uvrede, naravno da će da se izrevoltira Miljana. Uopšte nije razlog njihovog razloga Miljana nego što se Teodora ohladila i zbog njegovog celog odnosa prema njoj - rekla je Slađa.

- Ona se je*ala sa dedom od 70 godina u Budvi, hoćeš sad da kažem i tablice - rekao je Bebica, a sukob se nastavio.

Podsetimo, Miljana i Bebica su, nakon burnog perioda i užasnih svađa, stavili tačku na svoj odnos, da bi se Kulićeva nakon toga pomirila sa Zolom, koji je samoinicijativno napustio rijaliti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading