Skinuo se Darko Tanasijević
Foto: Alo/Printscreen

Voditelj Elite Darko Tanasijević ponovo je dobio pretnje, koje je i javno objavio.

On se sada oglasio za domaće medije i otkrio više o svemu što je prethodilo njegovoj objavi:

- Pretnja ima veze sa nekim aktuelnim pričama u "Eliti". Pošto su se od strane učesnika pomenula imena sa estrade, poturili su mi neke druge ljude da me zovu da bih stopirao te priče. Ponovio sam da nisam ja taj koji je nešto izneo u javnost i da su oni njihova adresa. Poručeno mi je da sam lepo zamoljen, a da ćemo, pošto sam odbio da stopiram priču, "rešavati to na neki drugačiji način". Nisu definisali taj "drugačiji način", ali sam to shvatio kao pretnju. Ne plašim se, nisam uznemiren, ali niko nema pravo da to radi i da mi preti zbog tuđih postupaka i tuđih švaleracija.

Kao bomba odjeknula je vest  da je učesnica Elite, Jovana Cvijanović,  iznela tvrdnje da je bila u vezi sa oženjenim pevačem Peđom Medenicom, mediji su  upitali Darka da li je dobio pretnje upravo zbog te priče:

- Pa, ti pretpostavi, ali ja to nisam rekao - kazao je on kroz osmeh i otkrio da li će prijaviti osobu koja mu je pretila:

- Iako smatram da bilo koji vid pretnje treba da se prijavi, stvarno nemam za to ni vremena, ni živaca - rekao je Darko za Informer. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading