Stanija se obratila Aneli
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Starleta Stanija Dobrojević odlučila je da progovori o situaciji sa aktuelnom učesnicom Elite, Aneli Ahmić i iznese sve što zna o njoj. 

Stanija se prvo osvrnula na svoj kratak boravak u "Eliti" i tvrdnjama da je Ahmićevoj rasturila brak sa Asminom Durdžićem.

- Ona je mnome dosta manipulisala, ja sam joj postavila pitanja koje mi je Asmin rekao i ja je gledam ucveljenu, plače za ćerkicu i onda ulazi u vezu sa Janjušem, onda se pitaš - ko je ovde lud... Ona je kod Alena sakrila auto koji joj on otplaćuje, ona pita mamu kad je ušla: "Je 'l stvarno besan, je l' me čeka napolju?"... I onda shvatiš kakva je to organizovana banda, da su sve ovo isplanirale i da su me zeznule - rekla je Dobrojevićeva, koja je otkrila niz skandaloznih detalja o Ahmićevoj.

Aneli je bila sa istim muškarcem sa kojim je bila Aleks iz Bujanovca. Aneli je isto radila tamo u Bujanovcu, on je nju strpao u kamion i otišli su u Švajcarsku. Njoj su valjda trebali ti neki papiri, čak sam čula i da je radila za tarifu neku nenormalnu. Asmin je sve vreme dobijao veliku podršku i čak mu je Instagram poludeo, cifre su mu vrtoglavo rasle - kazala je Stanija za "Red".

Podsetimo, Stanija je u istoj emisiji otkrila da podržava Asmina u nameri da uzme Noru od njene majke Aneli Ahmić, koja trenutno boravi u rijalitiju Elita.

- Ja mislim da će on pokušati da uzme malu. Ovo čemu se izlaže dete je strašno. Ranije sam bila na strani žena, ali sada kad vidim njega, ovo je strašno. Ova situacija je takva da je on davao mnogo novca da ona bude majka i gospođa da brine o detetu. On je i kad je ona otišla u rijaliti, rekao je da su majka i Sita bile normalne da bi išao tamo i nosio pare. Sada kad je isplivao i drugi muškarac i sve, on je rešio da uzme dete - rekla je Stanija i otkrila da li će prihvatiti Noru.

- Normalno je da prihvatite nečije dete kad je ljubav velika, to je normalno. Ja decu volim, jedva čekam da imam porodicu i svoju decu... - kaže Dobrojevićeva, a onda je iznela šok optužbe o Aneli i njenoj porodici.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading