Ivan Marinković
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Rijaliti učesnik Ivan Marinković ušao je u Elitu sa svojom verenicom Jelenom.

Ovo je šokiralo javnost, s obzirom da je Marinković u par navrata govorio da je sa rijaliti učešćem završio, domaći mediji došli su do šokantnih saznanja:

- Ivan je ušao u rijaliti da spase živu glavu. I Jelenu je uvukao sa sobom kako ne bi saznala za njegove dugove i malverzacije, devojka nema pojma šta se dešava. U Eliti će zaraditi novac koji planira da vrati kamatašima, pa ni detalje svog ugovora nije rekao Jeleni. On je taj novac koliko znam, želeo u nešto da uloži, međutim, sve je potrošio na raskalašan život, pomalo se i kockao, a Jelena ništa nije znala o tome - započinje izvor za domaće medije i nastavlja:

- Ona je ubeđena da on ima još ušteđevinu od honorara iz prošle sezone. Kada su ti kamataši počeli da ga pritiskaju, a jednom su došli i ispred kuće, on je brže bolje potpisao ugovor sa Pinkom i ušao u rijaliti. jelena u prvi mah nije želela da uđu u Elitu, jer već neko vreme rade na bebi i njoj je to bio prioritet. Međutim, pala je na Ivanovu priču da je to dobro za njihovu budućnosti  daće moći detetu, koje oboje žele, da priušte mnogo više ako se sad žrtvuju. Zato je pogazio datu reč da u rijalitiju više neće učestvovati, rekao je izvor za Svet. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Cile

13.01.2024 11:30

Ništa čudno od propalice ,kockara,revistrovanog lopova,i pijandure kamataši traže svoje