Taki i Teodora
Foto: Alo/Printscreen

Iako tvrde da su samo prijatelji i da među njima nije bilo ničega, Radomir Marinković Taki, otac starlete Maje Marinković, i te kako je upućen u sve što ima veze sa Teodorom Delić. Naime, njih dvoje se znaju iz spoljnog sveta, Taki je Teodoru dovezao u Šimanovce kada je rijaliti počeo, a sada je izneo nove detalje o njoj.

Naime, Teodora se u rijalitiju smuvala sa Nenadom Macanovićem Bebicom i tamo tvrdi da joj se Miljanin bivši zaista dopada, ali Taki demantuje sve to.

- Ma to je meni sve smešna igrica, davno sam ja prešao tu igricu, ja rijaliti pratim pet godina. Sve to je fejk, možda se njemu Teodora svidela, ali od tog posla nema ništa, ona je njemu više puta rekla da nije njen tip - izjavio je Taki, a onda je opleo po nesuđenom zetu Janjušu i njegovoj novoj izabranici Aneli:

- Ma to je sprdnja to je sve fejk, do juče su jedno drugom govorili najstrašnije stvari. I Maji je pričao da je voli najviše na svetu. On je poslednji model Božije nakaze - rekao je Marinković za Pink.rs.

Podsetimo, Takiju je neko pre dva dana zapalio automobil na parkingu ispred zgrade. Slučaj je prijavljen policiji, a kako je rekao za Alo! nema predstavu ko mu je to uradio jer se nikome nije zamerao.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading