Filip Đukić
Foto: Alo/Printscreen

Bivši učesnik "Zadruge", Filip Đukić, trenutno radi kao voditelj na Red televiziji, ali je i dalje je ostao veran svom prvom poslu - tetoviranju.

Filip je aktivan na društvenim mrežama, a sada se oglasio nimalo lepoim povodom.

Filip je na Instagram storiju objavio sliku iz mlađih dana sa prijateljem.

- Počivaj u miru, Roki - napisao je Filip.

On i njegova izabranica Paula Hublin su nedavno govorili o tome da li će stati na ludi kamen.

- Raspolagala sam sa malim delom, kao da moje stvari ne postoje. Tebi je stalo sve, a ja sam moje trebala da zbijem, ništa nije stalo zbog njegovih. Može staviti patike na patike, da ja dobijem jednu policu, ali on kaže da je ružno, kao da neko to vidi. Ovo što sam dobila, to sam otela- rekla je Paula za Blic, dok se njen izabranik pravdao.

- Rekao sam joj da nam neće stati patike, odmah sam rekao koji je problem - branio se Đukić. 

- Sledeće godine, na proleće, kraj meseca, na Paulin rođendan, planiramo da napravimo svadbu. Neće biti klasična svadba, u crkvi se nećemo venčati. Napravićemo nešto po svom, biće kao da si na festivalu. Sve će biti po našem ukusu, ne volim sve one običaje, kupovina mlade, gađanje jabuke, nisam taj tip i to se vidi po mom izgledu. Nismo u tom fazonu - rekli su budući mladenci na kraju. 

Podsetimo, sadašnji voditelj i bivši zadrugar, Filip Đukić je pre par meseci verio svoju devojku Paulu Hublin, te od tada ovaj mladi par planira svoju budućnost.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading