Taki i Maja
Foto: Printscreen/Alo

Nakon što je rođena sestra Aneli Ahmić oplela po Maji Marinković i istakla da je starleta plitka i da je svi muškarci samo koriste, Taki se hitno javio našoj redakciji.

Samo za Alo! Majin tata tvrdi da je Aneli guska koja je pomno pratila njegovu Maju u svim rijalitijima, ali je uprkos tome samo njena bleda kopija. 

- Ta guska iz Dubrovnika, je Majin fan sto posto - započeo je Taki za Alo! i dodao:

- Maja igra svoju igru, nnu boli uvo, sve su to njeni fanovi! I ta sestra njena Sita... Šta je rekla, da je moja Maja plitka... Bitno da su ona i njena sestra Aneli duboke, taman su za Janjuša - rekao je Taki i dodao:

- Ta Aneli kopira Maju, i baš sad da se okači na Janjuša, ma ajde molim te! A on je greška prirode, rošava stoka ja sam bre za njega Alen Delon. On je kao neki planinsko-šumsko veče! Meni je bitno da je Maja to prevazišla, ne voli ga više. A on poludeo, ma izgoreo je zbog onog malog Crnogorca koji se mota oko Maje. On bre tamo mafija, kao Janjuš glavna faca, a tamo nema nijedan frajer da valja. Nebitan je bre više - zaključio je Taki, pa se zahvalio javno Eri Ojdaniću koji ga je putem Alo! portala pohvalio jer je sam odgajio ćerku jedinicu, ali i zbog toga što je i sada sve vreme do srži uz Maju.

Taki je samo za Alo! prokomentarisao i Teodoru Delić sa kojom ga dovode u vezu. Naime, Teodora je trenutno sa Bebicom, a Taki joj je putem Alo! portala poslao važnu poruku:

- Ja uvek glasam za ljubav! Sve najbolje im želim, i Maja ju je pozdravila od mene - završava Taki.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading