Ana Ivanović
Foto: Profimedia/Foto: Profimedia

Bivša teniserka Ana Ivanović i njen suprug, bivši fudbaler Bastijan Švajnštajger, više se ne bave sportom, ali njihovi privatni biznisi cvetaju.

Poznato je da su oboje veoma vredni i sposobni te da im obaveze i posao ni malo ne padaju teško, pa su se sada odlučili da odu i korak dalje i uplove u novi biznis.

Naime, oni se pridružuju poslu uzgoja jabuka kojim se godinama bavi Anin otac Miroslav.

On je pre osam godina kupio 100 ari placa u Krčedinu, a sada u biznis ulaze Ana i njen muž, koji imaju u planu da ga razviju i prošire.

- Kad je video predivne brežuljke i teren, a od meštana čuo da voće ovde odlično rađa, Miroslav se uopšte nije dvoumio. Odmah je shvatio da to može da bude berićetan posao i odlučio je da od meštana kupi 100 ari placa. Sada je na tom mestu nikao najsavremeniji zasad s nekoliko sorti: zlatni i crveni delišes, greni smit, gama, fudži i jonaprins. Kratko rečeno, prva klasa, najkrupnije i najsočnije jabuke. Njegova ideja da podigne moderan voćnjak, i to s kompletnom mrežom i modernim sistemom, realizovala se. Ova investicija donosi porodici siguran i dugoročan prihod, a sada se u biznis uključila ćerka Ana sa zetom Bastijanom. Njima je to jako zanimljivo, naročito jer Ana i te kako vodi računa o ishrani i to je za nju prava stvar - rekao je izvor i otkrio da uskoro planiraju da otvare fabriku za preradu jabuka, kao i da će proizvode izvoziti u Evropu.

- U njihovoj proizvodnji biće sokovi od tri vrste jabuka, neke će biti u kombinaciji i s drugim voćem, zatim sušene jabuke, džemovi raznih aroma i ostale đakonije, ali važno je reći da je sve poreklom iz Srbije. Poenta je da voće ne bude prskano, nego sveže, čisto i zdravo. O tome će stručnjaci voditi računa, a Ana i Švajni će investirati novac za kupovinu neophodnih mašina, koje će olakšati rad poljoprivrednicima i zaposlenima - navodi sagovornik za "Kurir".

Ana i Bastijan navodno će se ovom biznisu posvetiti od leta, a glavni za brigu o voćnjaku biće Anin brat Miloš.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading