Milan Đurić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Do 27. septembra otvoren je konkurs za samozapošljavanje s ukupnim sredstvima od 59 i po miliona dinara. Prijavljeni koji ispunjavaju sve uslove mogu dobiti najmanje 300.000 dinara, a najviše 500.000 dinara.

U toku je i konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za podršku razvoja ženskog preduzetništva na teritoriji Grada. Za ovaj konkurs su opredeljena sredstva od 10 miliona dinara, a maksimalan iznos po prijavi je 400.000 dinara.

Još šest dana zainteresovani imaju priliku da se prijave za dodelu sredstava za podršku mladima u ruralnim sredinama, za koji je izdvojeno 21.173.000 dinara.

Sugrađani su pozvani i da se do 21. septembra prijave za dodelu sredstava za sufinansiranje nabavke opreme za preradu voća i povrća i izgradnje vizuelnog identiteta prerađivača na teritoriji Grada. Za ovaj konkurs izdvojeno je 9 i po miliona dinara, a maksimalan iznos po prijavi je 1.400.000 dinara.

-U Gradu Novom Sadu trenutno su u toku Javni pozivi na aktuelne konkurse koje je raspisala Gradska uprava za privredu u oblastima zapošljavanja, privrede i poljoprivrede. Putem ovih konkursa, želimo zainteresovanim građanima da omoćimo da realizuju svoje poslovne ideje, unaprede svoje poslovanje i doprinesu ukupnom razvoju naše lokalne zajednice. Detaljne informacije o konkursima, uslovima i potrebnoj dokumentaciji mogu se pronaći na sajtu Grada Novog Sada (http://www.novisad.rs) i Gradske uprave za privredu (https://privredans.com/). Nastavljamo da podstičemo razvoj lokalne privrede, podržavamo inovacije i jačamo privredni potencijal našeg Grada- stoji na Instagram profilu prvog čoveka Grada.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading