CIRKUS KOD JEREMIĆA Aleksić: Idemo kod Vučića; Narodna stranka: Ne idemo!
Printscreen

Narodna stranka je odlučila da neće ići ili se bar tako čini.

Iako je potpredsednik te stranke Miroslav Aleksić najavio da će Narodna stranka ići na konsultacije kod predsednika države, to se izgleda neće dogoditi.

CIRKUS KOD JEREMIĆA Aleksić: Idemo kod Vučića; Narodna stranka: Ne idemo!

Printscreen

 

 

- Mi ćemo razgovarati i učestvovati u konsultacijama i sa njim i sa ostalima, ali u okviru državnih institucija, zakonskih i ustavnih ovlašćenja onih koji u ovom trenutku vrše vlast - rekao je Aleksić.

Ne postoji nijedna stvar oko koje bi se složili Vučićevi protivnici: Opozicionari se posvađali i zbog konsultacija - Alo.rs

- S obzirom da se u Narodnoj stranci ne razmatra mogućnost saradnje sa režimom, kao i da nećemo da doprinosimo stvaranju lažnog utiska o funkcionisanju demokratskih institucija u Srbiji, nećemo učestvovati u “konsultacijama”. Držimo reč - napisao je na Tviteru Vuk Jeremić, predsednik stranke.

Ipak, pre samo nešto više od mesec dana, Jeremić je tvrdio da će ići na konsultacije oko Vlade, tako da nikome nije jasno koju to reč drži ovaj politički diletant.

CIRKUS KOD JEREMIĆA Aleksić: Idemo kod Vučića; Narodna stranka: Ne idemo!

Printscreen

 

Serija razgovora počinje u četvrtak, međutim, deo opozicije poručuje da se pozivu šefa države neće odazvati, iako je to svuda u svetu najnormalniji red, bez obzira na to u kakvim su odnosima vlast i opozicija.

A kod Vučića, inače, neće ići baš oni koji su dobili zanemarljiv broj glasova na prošlim izborima.

Politički kameleoni i cirkuzanti nisu u stanju da se u svojoj kući dogovore ni oko čega.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading