Dečak ostavio vezanog psa za klupu, a pored njega ostavio poruku koja slama srce!
Facebook

Facebook

 

U Meksiku je pronađen mladi, prestrašeni pas zavezan za klupu bez hrane i vode, a pored njega je ostavljena srceparajuća poruka.

Pas je bio toliko preplašen da nije dozvolio nikome da ga pomazi ni da mu se uopšte približi – očigledne je bio istraumiran. Prolaznici su pokušali da mu daju vodu i hranu, ali zarežao bi čim se neko približio.

Nisu uspeli da mu priđu ni volonteri, ali jednoj od njih je uspelo da se približi dovoljno blizu da uzme poruku na papiru koja je ležala do njega.

Na poruci je pisalo: „Zdravo, molim vas, udomite me: Max. Molim vas da udomite ovog psa i da se dobro brinete o njemu. Strašno me boli što psa ostavljam ovde, ali morao sam jer ga je moja rodbina zlostavljala i bilo je jako teško gledati ga u toj situaciji. Zato, ako ovo čitate i dotakla vas je poruka, molim vas da ga udomite i pazite na njega. Ako ne, molim vas da ostavite ovu poruku ovde da neko drugi može da je pročita i udomiti ga. Hvala“

Odmah je bilo jasno zašto se pas plašio ljudi. Nakon što su ga skinuli s lanca, malo se smirio. I dalje je bio nesiguran, ali brzo je dozvolio jednoj volonterki da ga pomazi.

Srećan kraj

Max se ubrzo navikao na povodac umesto lanca i polako počeo da veruje volonterima u azilu. Volonteri su mu promenili ime iz Max u Boston kako bi lakše zaboravio svoj pređašnji život.

Boston ima 7 meseci i sve je razigraniji i srećniji kako dani prolaze. Takođe će brzo biti spreman za svoj novi dom, poručili su iz azila za napuštene pse.

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading