televizor
Foto: Promo/Foto: Shutterstock

 

21.00 Superstar

Beležnica profesora Miškovića

Druga sezona serije „Beležnica profesora Miškovića“ rađena je na osnovu istoimene knjige Ratka Dmitrovića. Novih 14 epizoda snimljeno je u Viminacijumu, Titelu, Đerdapu, dok je glavna lokacija bila planina Rtanj. Priča nove sezone serije „Beležnica profesora Miškovića“ nastavlja se mesec dana kasnije u odnosu na kraj prošle. Veliki mozaik misterije koji je tek počeo da se sklapa u prošloj sezoni, polako dobija nove kamenčiće koji počinju da upotpunjuju kompletnu sliku. Junaci nastavljaju potragu za tajnom koja je sakrivena u beležnici... Uloge: Momčilo Otašević, Miloš Samolov, Milena Radulović, Svetozar Cvetković, Aleksandar Radojičić, Danica Radulović, Isidora Janković,  Aleksandar Srećković, Anica Dobra.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

U paklu

Kajl Leblank je Amerikanac koji radi u Rusiji. Kad mu za vreme telefonskog razgovora napadnu ženu, on brzo otputuje kući, ali biva prekasno. Dvojicu koja su bila optužena za ubistvo njegove žene oslobode zbog nedostatka dokaza. Kajl uzima zakon u svoje ruke i ubija ih kako bi osvetio ženu. Osuđen je na doživotni zatvor. Ruski zatvor u koji ga pošalju je opasan, a upravnik se zabavlja organizacijom borbi na kojima i zarađuje. Kajl počinje da gubi razum, pa ga prisile na borbe jer je upravnik siguran da će izgubiti. Uloge: Žan Klod van Dam, Lorens Tejlor.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate

Foto: IMDB

 

 

22.00 RTS2

Bergmanovo ostrvo

Tokom leta, filmski autori Kros i Toni povlače se na mitsko ostrvo Faro. U divljoj prirodi koja oduzima dah, gde je Ingmar Bergman živeo i snimao svoja najslavnija dela, oni se nadaju da će naći inspiraciju za buduće filmove. Kako dani prolaze, fascinacija ostrvom utiče na Kris i ona se priseća prve ljubavi. Granice između stvarnosti i mašte će se zamagliti i još više razdvojiti par. Uloge: Tim Rot, Mija Vasikovska, Viki Krips.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading