RAZJAŠNJEN MOTIV OKRUTNOG UBISTVA SESTARA SA BEŽANIJE Goran Đokić je bio strastveni dugogodišnji kockar i u dugovima do guše!
Shutterstock

Policija je uviđajem potvrdila da je reč o nasilnoj smrti i skoro u isto vreme s otpočinjanjem potrage za ubicom počelo je utvrđivanje mogućeg motiva svirepog zločina.

PRESUDA ZA MONSTRUOZNO UBISTVO U STAKLOREZAČKOJ RADNJI U RESAVSKOJ Filip Gavranović pravosnažno osuđen na 30 godina zatvora

Nedugo od otkrića leševa, desilo se samoubistvo muškarca koji je u automobilu pucao sebi u glavu. Pored njega pronađeno je i oproštajno pismo u kome samoubica priznaje zločin nad dvema sestrama. Identifikacijom leša utvrđeno je da se radi o Goranu Đokiću, a daljom istragom da je on bio u emotivnoj vezi sa jednom od ubijenih sestara. Takođe je utvrđeno da je sa njene bankovne kartice skinuo milion dinara.

Pretpostavku da je Đokić bio uz velikim dugovima, te da je pljačka bila motiv ubistva, za Informer su potvrdili njegovi poznanici koji nisu krili da je Goran bio dugogodišnji kockar, te da je zbog tog poroka bio dužan bukvalno i Bogu i ljudima.

''Bio je dužan desetine hiljada evra, on je dugogodišnji kockar i to su svi u kraju znali'', ispričao je izvor Informera dodajući da je Goran imao veliki problem te da je bio non-stop bio u dugovima.  

RAZJAŠNJEN MOTIV OKRUTNOG UBISTVA SESTARA SA BEŽANIJE Goran Đokić je bio strastveni dugogodišnji kockar i u dugovima do guše!

Društvene mreže

 

 

U emotivnoj vezi sa 40 godina starijom Jelisavetom

Podsetimo, Goran Đokić i 40 godina starija Jelisaveta Đ. (76) ušli su u emotivnu vezu nakon što je njen muž preminuo u Domu za stare u kojem je on radio.

''Jelisaveta je počela da se viđa sa 40 godina mlađim Goranom koji je radio u Domu za stare u kojem je njen muž boravio i preminuo. To ih je zbližilo, a on je tako i znao da njih dve imaju pare. Ona se, od kada je uplovila u vezu sa njim, potpuno promenila, čak je počela da nosi i perike i da se više sređuje. Komšije su sve to primetile, a počeli su da viđaju i mlađeg muškarca, koji je sve češće dolazio u njihov stan'', rekli su nam iz istrage slučaja.

Goran Đokić je pucao sebi u glavu

Beogradska olicija je u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, rasvetlila teško ubistvo na Bežanijskoj kosi i kao izvršioca identifikovali Goran Đokića (37), koji je pre dva dana izvršio samoubistvo ispred jedne zgrade na Bežanijskoj kosi.

RAZJAŠNJEN MOTIV OKRUTNOG UBISTVA SESTARA SA BEŽANIJE Goran Đokić je bio strastveni dugogodišnji kockar i u dugovima do guše!

 

 

 

Otac slomljen od bola

Goranov otac, Zoran Đ. u suzama i neverici je  oplakivao smrt sina.

''Ovo je velika tuga i bol, njemu je veoma težak period zbog svega što je saznao. On je čovek velikog kalibra, nikada nikome nije rekao da neće i ne može, svi smo se nadali da je to porodično'', rekao je komšija i prijatelj koji je uz Goranovog oca.

''Ne može ni da govori, mnogo mu je teško'', dodao je.

Poznanici, ipak, kažu da se Goran čudno ponašao u poslednje vreme i da je delovao agresivno.

''Nisam ga video oko dva meseca, ali sve mu je smetalo, to sam primetio jer ranije nije bilo tako. Bio je uvek opušten. Ako je zbog novca ubio te dve žene, ni to mi nema smisla, porodica mu možda nije bogata, ali imao je od čega da prehrani tu decu'', kaže nam Goranov poznanik i komšija.

Kako saznajemo Goran Đokić je rođen u Sarajevu, ali je živeo u Beogradu, takođe na Bežanijskoj kosi, imao je ženu i dve ćerkice predškolsokog uzrasta.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading