KORISTI SVAKU PRILIKU DA GA ISPROZIVA! Kristijan žestoko opleo po Ša, spomenuo njegov život nakon rijalitija i brutalno ponizio (FOTO)
Alo/printscreen

Bivši rijaliti učesnik Kristijan Golubović uživa sa izabranicom Kristinom Spalević otkako je napustio rijaliti nakon brojnih razmirica i sukoba konačno su uplovili u mirnu luku, a sada je bivši robijaš potkačio i repera svojom objavom.

Naime, Golubović je sa Kristinom posetio jedan bazen, pa je ona legla na njega i napravili su ljubavnu fotografiju, ali je opis posebno privukao pažnju. Kristijan je iskoristio priliku da isproziva Nenada Aleksića Ša, i to zbog njegove čuvene rečenice.

- Ja sam lagan, a ne Ša! Ovo znači biti lagan - napisao je Kristijan, a komentari su se samo nizali. On je čak i označio Aleksića na objavi.

SLAVLJE U DOMU IVANE ALEKSIĆ Posle dugo vremena ima razloga za radost!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Mila

16.08.2021 19:55

Ti si niko i jedno veliko nista Kristijane. Sujetan i ljubomoran na sve sto je jace od tebe.

Lela

18.08.2021 09:55

Sta ti ljigo imas nekoga komentarisati...ko ti si neko a ma ti si niko I nista jedna samo kriminalcina kojeg zakon stiti....poklopi se I suti treba da si manji od makovog zrna....fuj

Nina

21.08.2021 07:37

Kristijan,ti čak nisi ni kriminalac.Ti si samo lakrdijaš sa pričama za malu decu i na te bajke uzimaš lovu od budala.Krimosi se kriju i šute a ti laprdaš i izmišljaš jer si pun sebe a ljubomoran kao pas na sve oko sebe.Završičeš kao bedna šuša.