ČESTO PRAKTIKUJEM KOMBINACIJE NA JEDNU NOĆ Voditelj Zadruge nikad iskrenije progovorio o zabranjenim temama i sve šokirao (VIDEO)
Foto: Vladimir Marković

Prepoznatljivo TV lice, voditelj najgledanijeg rijaliti šou-programa u našoj zemlji, Darko Tanasijević, gostujući u emisiji Alo! naslovna govorio je o Zadruzi, eventualnom pobedniku ove sezone, ali i o svom privatnom životu.

Otkrio je da li je emotivno ispunjen, ali i kakve sve ponude dobija putem društvenih mreža.

Foto: Vladimir Marković

 

O tebi nema mnogo škakljivih naslova, ali ono što je privuklo najviše pažnje je naslov da si oženjen i da kriješ svoju suprugu?

- Sećam se tih naslova, to je zapravo izvučeno iz mojih odgovora na Instagramu, tada me je neko od pratilaca pitao da li sam oženjen, ja sam onako, u šali i pomalo sarkastično odgovorio da jesam i da je krijem, a onda je to otišlo u potpuno drugom pravcu, ali ne, nisam oženjen. 

Da li dobijaš ponude za brak putem društvenih mreža?

- Ja sve češće dobijam seksualne ponude na Instagramu, čak me je jedna starija gospođa mesecima bombardovala porukama, nudila se, na kraju je čak pitala i koliko para želim da mi plati za seks, ja sam joj naravno rekao da nisam iz te priče i okončao konverzaciju sa njom. 

Foto: Vladimir Marković

 

Da li koristiš aplikacije za upoznavanje?

- Ne preferiram aplikacije za dejtovanje, okej mi je da se kuckam preko Instagrama i muvam s nekim koga već neko vreme pratim i poznajem, ali dejt naslepo i preko aplikacija, ne. Iskreno, zbog poslovnih obaveza ne pamtim ni kada sam poslednji put išao na dejt. 

Praktikuješ li kombinacije na jednu noć ili si pak više tip za vezu?

- U poslednje vreme češće praktikujem kombinacije na jednu noć, ali uprkos tome, ja sam lik koji je za vezu, težim ka tome da nađem osobu koja će me ispunjavati. Mada, ja sam i baksuz po tom pitanju, kada mi se neka osoba svidi, ona ili živi negde van zemlje ili je zauzeta, ili bude jako naporna. Ne ide mi u ljubavi.

Misliš li da je neko bacio kletvu na tebe?

- Moguće, jer to što mi se dešava u ljubavnom životu ukazuje upravo na to. Ako neko može da mi pomogne da skinem kletvu, vrlo rado ću pristati. 

Zbog Zadruge si imao i ozbiljne pretnje smrću. Kako se ta situacija završila?

- Otkako sam počeo da radim Zadrugu, meni na Instagramu stižu brojne pretnje, a suočio sam se nažalost i sa tom užasnom situacijom kada mi je jedan čovek pretio smrću, i to ne sa lažnog profila već sa pravog. Prijavio sam ga i već dve godine smo na sudu. Veštačenjem je utvrđeno da osoba ima psihičke probleme, ali i dosije, te da je ranije privođen zbog toga što je ulicom šetao sa ručnom bombom koju je nosio u ruci.

Foto: Vladimir Marković

 

Ne družim se sa zadrugarima

Provodiš dosta vremena sa zadrugarima, da li si među njima stekao i nekog prijatelja?

- Ja sam odlučio onog trenutka kada sam počeo da vodim Zadrugu da se ne upuštam previše u prijateljske odnose sa njima, jer to može kasnije da se obije o glavu. Oko sebe imam par ljudi iz rijalitija koji trenutno nisu učesnici, a sa kojima sam dobar. Naravno, imam simpatije i prema nekim aktuelnim učesnicima, ali to ne pokazujem i ne dozvoljavam da se to vidi.

Mi smo narod koji voli žrtve

Zadruga 5 se bliži kraju, da li se već nazire ko bi mogao da bude pobednik?

- Jako je neizvesno iako je ostalo još dva meseca do kraja. Nekako mi se čini da će mnogo toga tek da se dogodi i da će to iskristalisati pobednika ovogodišnje Zadruge. Generalno, mi smo nacija koja voli suze, žrtve i svakog ko ima taj sindrom, tako da ćemo videti da li će to i ovog puta da presudi kada je pobednik u pitanju.

MILJANIN I ZOLIN FIZIČKI OBRAČUN Kulićevu i Čolića niko ne može da razdvoji, napravili haos u radionici

Ceo intervju možete pogledati ovde:

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sinisa

19.05.2022 16:13

Te brakove jos nisu ozakonili kod nas. .