IMAO JE BRATA BLIZANCA KOJI JE TRAGIČNO PREMINUO Elvisa Prislija je celog života proganjao osećaj krivice, a evo kako je to uticalo na njega
Printscreen

Elvis Prisli, jedan od najvećih muzičara svih vremena, napravio je svojevrsni presedan na zapadnoj muzičkoj sceni. Osim prepoznatljivog i autentičnog vokala, njegova pojava u muzičkom svetu je do tog momenta bila nepojmljiva.

IMAO JE BRATA BLIZANCA KOJI JE TRAGIČNO PREMINUO Elvisa Prislija je celog života proganjao osećaj krivice, a evo kako je to uticalo na njega

Printscreen

 

Prilično slobodan u svojim nastupima, bez karakteristične suzdržanosti koja je bila dominatna pre njegovog dolaska, Prisli je postao jedna od omiljenih figura u muzičkom svetu.

Iako su nakon njegove smrti počele da kruže različite teorije zavere o tome kako je i da li je uopšte umro, postoji jedna zanimljivost iz njegovog života o kojoj se ne govori često.

Naime, neprevaziđeni “kralj roka” je imao brata blizanca.

Džesi Garon Prisli je na svet došao samo 35 minuta pre Elvisa, ali je nažalost mrtvorođen. Kako su ranije pisali poznavaoci muzičarevog života, taj događaj je obeležio gotovo svaki momenat njegovog odrastanja, ali i zrelog doba.

Smrt brata blizanca je bila velika tragedija koja je postala vodeća sila u Elvisovom životu – ispričao je klinički psiholog Piter Vitmer u biografiji o Prislijevom životu pod nazivom “The Inner Elvis”.

Drugi biografi su sugerisali da je muzičara proganjao duh preminulog brata. Naime, oni tvrde da je Elvis išao kroz život sa velikim osećajem samoće i krivice zbog toga što je bio “preživeli brat”.

BONUS VIDEO:

MEŠTANI BRESTAČA U ŠOKU! Komšije Darka Lazića progovorile nakon informacije da pevač ima dugo skrivanog polubrata!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading