MEŠTANI BRESTAČA U ŠOKU! Komšije Darka Lazića progovorile nakon informacije da pevač ima dugo skrivanog polubrata!
Alo

Nakon pojavljivanja Davora Lazića koji je obelodanio da je navodni polubrat Darka Lazić i javnost ostavio u neverici, meštani i Darkove prve komšije koje dobro poznaju celu porodicu bili su u šoku.

- Milana sam odlično poznavao, mi smo prve komšije. O toj porodici zaista mogu sve najbolje da kažem. Mislim da pokojni Milan nije imao vanbračnog sina, valjda bi mi rekao. Pokušavaju dosta da im naude već dugo, žao mi je što više ne biraju sredsrtva - ispričao je komšija koji nije želeo da se predstavi i fotografiše, a Darkova majka Branka nije bila kod kuće.

MEŠTANI BRESTAČA U ŠOKU! Komšije Darka Lazića progovorile nakon informacije da pevač ima dugo skrivanog polubrata!

Alo

 

Ovo nije prvi put da se porodica Lazić nađe u identičnoj situaciji. Još 2013. godine izvesna G. S. iz Ašanje je tvrdila da sa Darkovim ocem ima ćerku. On je to demantovao, ali je pevač, da bi svima dokazao da se njegovom ocu podmeće dete angažovao emisiju DNK, gde je utvrđeno da ta devojka nije ćerka Milana Lazića.

- Odavno smo znali istinu. Konačno se zatvorio krug koji traje godinama. Kad se devojčica rodila, hteli smo da radimo analizu DNK, međutim, njena majka nije pristala. Mi smo još tad želeli da izbegnemo ogovaranja i dokažemo istinu - rekla je tada darkova baka Milka.

KOJI BRE POLUBRAT, TO MI JE FAN! Darko Lazić pobesneo kada je čuo pitanje o Davoru, pevač nije birao reči za učesnika Zadruge 5!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading