aneli Ahmić
Foto: Printscreen/printskrin/Jutjub

Aneli Ahmić donela je odluku da prekine trudnoću. 

Pre samo nekoliko dana ona i njen rijaliti partner, Marko Janjušević Janjuš saznali su da će postati roditelji, a sada je Ahmićeva donela konačnu odluku. 

- Evo odlučila sam, očistiću se, ujutru ću da kažem to i to je to. To je moja odluka. Ovaj čovek mi se gadi, ne mogu očima da ga gledam. Razmišljam sve vreme ovde, ćutim i razmišljam, nije ni vreme, ni mesto. Nije on želeo bebu, nisam ni ja, jasno kao dan - rekla je Aneli.

Aneli

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Nakon što je čuo Aneline reči, Janjuš je momentalno napustio Belu kuću, sedeo sa Zolom i sve vreme ćutao i pušio cigaretu.

Po svemu sudeći, nije mu bilo svejedno zbog njene odluke. 

Janjuš

Foto: TvPink

 

U rijalitiju saznali za trudnoću 

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš nedavno su doživeli šok kada su u programu uživo saznali da će postati roditelji. 

Iako su bili neko vreme u turbulentnom odnosu, u početku abortus nije bio u opciji, ali nakon Janjuševih uvreda, Ahmićeva je promenila mišljenje. 

- Ovo je od Boga, izgubio sam brata i vidiš šta se sad dešava... Samo me muči što smo se svađali. Ja to želim jer sam radio to sa nekim koga volim i u koga sam se zaljubio - rekao je Janjuš plačući.

- Ja nisam svesna... Sinoć sedim, krvarila sam i zvala sam Anitu. Ja sam odmah osetila simptome, znala sam da mi se nešto dešava. Imala sam kiselinu, tako sam i celu trudnoću imala - nastavila je Aneli.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Vesna

11.06.2024 10:04

Da imas imalo mozga sa takvim idiotom ne bi zatrudnela

Nesi

11.06.2024 10:05

Sa ovakvom neodgovornom osobom kao Janjušević bi trebala da se zatvori loza,on definitivno nije pod libelom,to je uradio i Maji i ko zna kome,Nebraniđ ni jednu jer nemaju ni one mozga!