Filip Car naveo najiritantnije osobe
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Maja Marinković osvrnula se juče na bivšeg dečka Filipa Cara kojeg ni dan danas ne može da prežali. 

Juče su učesnici diskutovali na temu vernost, a kada je na red došla Marinkovićeva, ponovila je čuvenu rečenicu kako žene treba da vežu svoje muškarce za drvo, a zatim je objasnila situaciju, koja joj se dogodila u prethodnom rijalitiju. 

Maja i Janjuš

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ja sam ispravna u svojim odnosima dok me neko ne povredi, e kada me povredi onda ja radim šta radim. Prošle sezone sam imala dečka onog malog neću da mu spominjem ime, prevario me, ali posle dečko koji je ušao, a ja sam ga mnogo volela i eto, desilo se. Ne smatram sebe glsvnim krivcem za brakove koje sam rasturila - rekla je Maja.

Odmah nakon njenog izlaganja, putem Instagram profila oglasio se Filip Car, koji je objavio svoj snimak iz Zadruge, što je mnoge iznenadilo.

Filip Car

Foto: Printscreen/instagram

 

Na slikama je Filip tokom emisije "Amnezija", koju je nekada vodio, pa su korisnici društvenih mreža pomislili da se Car vraća u rijaliti nakon Aleksandrinog porođaja.

Drugi ipak smatraju da se Car samo prisetio tog perioda i da ne planira ulazak u Elitu, gde boravi njegova bivša devojka, koja ga svakodnevno spominje. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading