zadruga
Foto: Printscreen/Printscreen

Bivši učesnik rijalitija Zadruga, Fran Pujas, iznenadio je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram.

On je objavio fotografiju na kojoj se vidi da je slomio ruku tokom noćnog izlaska. Pujas je završio u bolnici gde je dobio neophodnu medicinsku negu.

- Malo jači izlazak - napisao je Pujas i pokazao ruku u zavojima.

Pujas je noć pre toga lumpovao do rane zore u Hrvatskoj, što je takođe podelio sa svojim pratiocima na gorepomenutoj mreži.

Podsetimo, Fran je dospeo u centar medijske pažnje i kada je završio na klinici za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Ubrzo su počela brojna šuškanja da je drastično smršao, te da je imao problema sa ishranom, ali i nedozvoljenim supstancama koje je, navodno konzumirao. Ipak, on je sve ovo demantovao.

- Moram da kažem da su sve to izmišljotine! Pozlilo mi je, pao sam i lupio sam glavom. Imao sam potres mozga, a kada su doktori došli po mene, zbog mog izgleda i tetovaža su me poslali na psihijatriju jer su mislili da sam drogiran. To su predrasude sa kojima se stalno suočavam, rako je Fran pa dodao:

- Imam toksikološki nalaz gde sam negativan na sve moguće droge. Odmah posle sat remena, kada su stigli rezultati, prebacili su me u Urgentni centar. Što se tiče ogrebotina, pas me budio iz nesvesti i ogrebao mi noge. Bukvalno ne mogu verovati šta su sve pisali. Nisam se oglašavao do sada niti demantovao sve te izmišljotine - istakao je Pujas za domaće medije tada.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading