Fran Pujas
Foto: Alo/Alo/ Dejan Briza

Bivši učesnik rijalitija, Fran Pujas, uspeo je ponovo da šokira svoje pratioce, ali i celokupnu javnost svojim ekscentričnim izgledom, na koje je niko nije ostao ravnodušan.

Oduvek je bio upečatljiv po svojim mnogobrojnim tetovažama, ali i neobičnim frizurama, sada je otišao korak dalje.

Naime, Pujas je na društvenoj mreži Instagram podelio fotografiju na kojoj je pozirao sa crvenom kosom, a na zubima je imao srebrne navlake.

Fran Pujas

Foto: Printscreen/instagram/nfra666

 

Naravno, ove navlake nisu trajne, te se mogu skinuti u svakom trenutku, ali nema sumnje da bivši zadrugar ne prestaje da eksperimentiše.

Podsetimo, Fran je dospeo u centar medijske pažnje i kada je završio na klinici za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Ubrzo su počela brojna šuškanja da je drastično smršao, te da je imao problema sa ishranom, ali i nedozvoljenim supstancama koje je, navodno konzumirao. Ipak, on je sve ovo demantovao.

- Moram da kažem da su sve to izmišljotine! Pozlilo mi je, pao sam i lupio sam glavom. Imao sam potres mozga, a kada su doktori došli po mene, zbog mog izgleda i tetovaža su me poslali na psihijatriju jer su mislili da sam drogiran. To su predrasude sa kojima se stalno suočavam, rako je Fran pa dodao:

- Imam toksikološki nalaz gde sam negativan na sve moguće droge. Odmah posle sat remena, kada su stigli rezultati, prebacili su me u Urgentni centar. Što se tiče ogrebotina, pas me budio iz nesvesti i ogrebao mi noge. Bukvalno ne mogu verovati šta su sve pisali. Nisam se oglašavao do sada niti demantovao sve te izmišljotine - istakao je Pujas za domaće medije tada.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading