Maja i Slađa
Foto: Printscreen/Instagram

Rijaliti učesnice Maja Marinković i Slađa Lazić imale su žestok sukob, a njihov zajednički prijatelj otkrio je detalje razgovora sa Slađom pred ulazak u "Elitu".

Naime, Maja i Slađa su zajedno provele leto u Budvi, te je Maja otkrila sve o skandalu koji se tada dogodio, kao i da ju je Lazićeva razočarala i uvredila.

Jedan od Majinih najboljih prijatelja, Matija Radulović, poznatiji kao Maki, stao je na njenu stranu, pa otkrio da je pre ulaska u rijaliti razgovarao sa Slađom.

- Što se tiče Maje najviše ispratim ono što mi fanovi pošalju jer znate da sam od jutra do sutra u salonu...Što se tiče njenog učešća ove sezone, zadovoljan sam ja uvek. Maja je Maja. E sad ja sam čuo nešto da je bilo u Budvi i verujem da je tako jer Maja nikad ne laže i da nije tako ne bi se sklonila u tom momentu od Slađe...Slađa je moja mušterija i tako je gledam, a za Maju znate da je volim kao da mi je rođena sestra. Sad nisam nešto mnogo upućen u njihov odnos znam da se Slađa druži sa Anitom, a ne sa Majom i to mi se iskreno ne sviđa jer su se Slađa i Maja upoznale kod mene i zgotivile se… - počinje priču Maki i dodao:

- I ja sam tada Slađi rekao da bude uz Maju na šta je ona rekla: "Naravno, ja nju volim". Vi znate da ja uvek stajem na Majinu stranu, jer je ona ispravna što se tiče mnogih stvari. Ako je Slađa stvarno razočarala Maju kao prijatelja i što se kaže, zabila joj nož u leđa, onda ću i ja da se povučem, jer ja takođe te stvari ne volim. Znam da je Maja prema njoj baš bila ok - istakao je Matija, poznatiji kao Maki, Majin drug, za "Pink".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading