požgaj
Foto: Privatna arhiva/Foto: Youtube/Printscreen

Rijaliti igrač Aleksandar Požgaj svojevoljno je napustio Elitu pre nekoliko dana, nakon čega je stiglo obaveštenje o njegovoj diskvalifikaciji, a sada je prvi put progovorio o detaljima.

Nisam pobegao. Nisam nikoga gurnuo, pobegao obezbeđenju, ništa slično. Mnogo poštujem "Pink" i njegove zaposlene, i zahvalan sam im na prilici da učestvujem. Odlučio sam da odem jer nisam video svoju ulogu tamo. Osetio sam se ravnodušno - rekao je Aleksandar. 

On je istakao da mu je Elita donela samo dobro, prvenstveno jer je ostavio alkohol i sve ružno uza sebe. 

- Prvenstveno da ostavim alkohol, i da ostavim sve ružno iza sebe. Svaki put kad bih bio sam u stanu popio bih flašu rakije, viskija, nije bitno. Imao sam velikih problema u životu. Mene su duhovnici sklapali. Iako je sad napolju sivo i hladno, a ja nikad srećniji - iskren je bio Požgaj, koji se osvrnuo na svoj izlazak iz rijalitija. 

- Sam Bog zna kako sam izašao. Ne znam kako sam izašao, sve mi je kao san. Supruga je došla posle četrdesetak minuta da me pokupi. Pokušali su da me odvrate, ali kada sam odlučio da odem, ja sam otišao. Niko nije mogao da me zaustavi - rekao je Požgaj koji još uvek ne zna kako će vratiti dug koji ima prema produkciji. 

Ne znam još kako ću vratiti. Pustio sam im poruku, prvenstveno da im se zahvalim, i da im se izvinim ako sam podbacio u programu. Takav sam, gledao sam svoja posla. Rekao sam im da kad budu slobodni mogu da pozovu da popijemo kafu i da se dogovorimo kako ću vratiti taj dug - zaključio je on za "Srbija Danas". 

Podsetimo, Požgaj je nakon izlaska iz rijalitija otkrio detalje odnosa Matore i Anite Stanojlović koje su se našle u centru skandala zbog Anitine prevare koju je počinila sa Mateom Car. 

- Da li je ona postala to što je postala zbog novca ili je ona stvarno promenila opredeljenje... Ružno je ono što je uradila sa Mateom na dan venčanja sa Matorom. Inače je ružno, a kamoli na dan venčanja. Da li se Anita kaje stvarno? To je diskutabilno - rekao je Požgaj, pa dao svoje mišljenje o razvodu: 

- Sa Matorom ne može niko da manipuliše. Čisto sumnjam da će tu biti razvoda, Matori je, ipak, stalo. Matora je veliki džek, previše je galantna na novcu. Davala je po nekoliko hiljada evra za noć, verujem da je potrošila 30.000 evra na venčanje u Svetom Stefanu. Kaže da je oko pola miliona evra potrošila, sigurno. Ona joj je davala bezbednost, ne samo novac - rekao je on za "Blic".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading