Miljana Kulić ispričala svoju traumu
Foto: Alo/Printscreen

Učesnica Elite i žena Jovane Tomić Matore, Anita Stanojlović, komentarisala je sa Bebicom i Janjušem Miljanino ponašanje nakon Elitovizije, a snimak je završio na Instagramu.

Naime, ona je čula kako Kulićeva pravi haos po imanju, a cimerima je otkrila tom prilikom i o čemu se radi, kao i detalje, a onda se dotakla i presude sa Matorom, a snimak je šokirao mnoge.

Miljana se iskompleksirala, nije joj bilo dobro. Gledala sam joj facu, da te ubije - govorila je Anita, a onda je Bebica primetio da Kulićeva grebe na kapiju, jer su zvukovi odzvanjali imanjem. 

 

 

Eno je na kapiji, gruva kapiju - rekao je Bebica, a Anita je nastavila da iznosi stvari o Miljani, za koje mnogi smatraju da možda nije trebala javno da izgovori.

Karijera u ludari za 15 dana. Miljana 15. novembra ide u ludnicu, mesec dana na veštačenje, pa u zatvor. Sad je doneta presuda - pričala je Anita svojim cimerima. 

Podsetimo, ovo nije prvi put da Miljana pravi haos, grebe i moli da se pusti napolje, a u više navrata je povređivala i druge kako bi ili sebe, a i njih diskvalifikovala.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading