ZABIO JOJ NOŽ U LEĐA: Aca Bulić na adresu Pinka poslao svog doušnika da iznese sve laži Ane Ćurčić
Foto: Alo/Printscreen

Dušica Jakovljević je ugostila specijalnu gošću Ivanu Šašić, a pored nje tu su bili pripadnici '' Sedme sile''.

Ja moram da napomenem da sam imala poziv za prošlu sezonu, da sam htela da se mirim, ne bih se razvodila -rekla je Ivana Šašić.

Nismo znali da si drugarica Ace Bulića, i da znaš sve - rekla je Dušica.

Sve što budem rekla večeras, moj drug Aca zna , žao mi je što je svako dobio pravo da može ime Ace Bulića da spominje - rekla je Ivana Šašić.

Ivana Šašić

Printscreen

 

Ti si sve vreme ćutala, nisi se oglašavala, i došlo je vreme jednom da otkriješ - rekao je Darko.

Počećemo od haljine, Milena je kao Anina drugarica donela haljinu za finale, nekom se to nije svidelo, ja sam povezala da je Dijana Diline poslala dve haljine. Da li je moja greška što su haljine stigle, ne znam što se Milena naljutila - rekla je Ivana Šašić.

Sva moja podrška koja je bila Ani, je znog mog druga. Pričala sam da ništa ne valja, na kraju mi je rekao da mu je sve isto i mama rekla - rekla je Ivana Šašić.

Zbog čega se upleo u celu priču? - upitala je Dušica.

Zato što je obećao da će pomoći, i ide do kraja. Smatram da zna da neke stvari nisu okej po njega, on će i dalje ostati dosledan - rekla je Ivana.

Ivana Šašić

Printscreen

 

Jedini snimak koji sam ja snimala je bilo kada je Aci stigla poruka kaži Ivani, šta meni treba da se kaže? - upitala je Ivana.

Bili smo u gradu i bilo nam je mnogo lepo, tema nije bila Ana, sutradan smo Hristina i ja bile na ručku, posle dva minuta mi zvoni telefon Ana Ćurčić. Prvo je nepristojno da me zoveš ako sedim sa devojkom sa onom kojom nije dobra. Mafijanje kod mene ne prolazi. Obavestimo Acu da je zvala, kroz neku našu priču dogovorimo se da snimimo. To je jedini snimak koji ja imam, i ona hoće da me tuži. - rekla je Ivana.

Jel si se pokajala što si ušla u celu priču? - upitala je Dušica.

Nisam se pokajala zato što sam mom drugu bila tu, ako ćemo realno pored mog imena stoji rijaliti učesnik, jako dobro znam kako ovo funkcioniše, ja sam rekla njemu ona voli Slavnića patološki, da oni isto razmišljaju, ta komunikacija očima, meni je žao mog druga jer je upleten, i opet kažem nisam ja dozvolila da se o njemu priča - rekla je Ivana.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading