Gola Sandra Čaprić
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica i bivša učesnica "Zadruge" Sandra Čaprić je rešila da turbulentni životni period ostavi iza sebe i ponovo se maksimalno posveti svojoj karijeri, te je, po svemu sudeći, za potrebe novog spota snimila nikad vrelije kadrove na crnogorskom primorju.

Gola Sandra Čaprić

Printscreen

 

Sandra je odlučila da ovaj put više nego ikada odigra na kartu seksepila, te se za potrebe svukla skroz naga i izazovne kadrove snimila u plićaku! Doduše, svoje najintimnije delove prekrila je belom tkaninom, a uprkos tome što je snimala noću, privukla je veliku pažnju slučajnih prolaznika koji su se tu zadesili u tom trenutku.

Fotografije koje je objavila na Instagramu izazvale su lavinu komentara, a pre nekoliko dana veliku pažnju izazvala je kada je objavila zavodljivu fotografiju sa Markom Markovićem, bivšim učesnikom "Zadruge", koji je inače u vezi sa Žanom Đorđević.

Čaprićeva je odmah po njegovom izlasku iz "Zadruge" zgodnog Crnogorca "pikirala" za svoj novi spot, a on se rado odazvao pozivu. U komentarima su im pojedinci poručili da bi bili lep par, a kako na te komentare reaguje Žana, ostaje da saznamo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading