SAZNAJEMO Produkcija TV Pink priprema potpuno drugačiji sadržaj nakon Zadruge!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Direktor TV Pink Željko Mitrović pre nekoliko dana napravio je presedan ušavši u „belu kuću“ prvi put za svih šest sezona emitovanja rijalitija, a razlog za to bio je krupan!

SAZNAJEMO Produkcija TV Pink priprema potpuno drugačiji sadržaj nakon Zadruge!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Mitrović je istakao da mogućnost nastavka snimanja rijalitija postoji jedino u slučaju ako mu forma bude izmenjena u potpunosti.

Kako Alo! ekskluzivno saznaje, stručni tim Željka Mitrovića već je počeo sa osmišljavanjem koncepta novog rijalitija koji bi trebalo da akcenat stavi na drugačije sadržaje.

- Novi rijaliti bi trebalo da bude u potpunosti drugačiji od svih dosadašnjih. Produkcija TV Pink sprema nešto sasvim neočekivano, a promovisaće se prave vrednosti gde će akcenat biti na kulturi - rekao nam je izvor blizak produkciji, a potom je otkrio još detalja.

- Prva promena tiče se samog trajanja rijalitija, koji će umesto devet, trajati šest meseci. Druga bitna stvar je da će scenografija biti u potpunosti promenjena i da će svaki segment kuće biti renoviran do tančina, a pozorište u sklopu imanja konačno će dobiti svoju svrhu. Treća bitna stvar je ta da će u novom rijalitiju biti manje učesnika nego što ih je bilo u Zadruzi - rekao nam je izvor, koji je istakao da najveću novost čine upravo učesnici.

- Učesnici naredne sezone rijalitija dolaze iz kulturnog miljea, a reč je o glumcima, balerinama, književnicima, operskim pevačima, producentima, režiserima, jednom rečju – akademski građani. Učesnici će imati više prostora u kojem će imati veću slobodu i privatnost, a jedna od obaveza će im biti učešće u kulturnom programu koji će sami kreirati - istakao je izvor, pa otkrio koje sve ideje razmatraju producenti.

- Ideja je da se organizuju tematske večeri različite vrste. Svako će imati svoju ulogu, a pored klasičnih pozorišnih predstava, planiraju se i književne večeri. Veliki šef će dograditi posebne izolovane prostorije u kojima će učesnici imati mir, te moći da stvaraju umetnost, pišu radove i scenarije, a imaće i tu mogućnost da svaku svoju ideju sprovedu u delo - istakao je sagovornik.

- Uskoro će početi i da se razmatra ko bi mogao da bude potencijalni učesnik novog rijalitija, a u igri su mnoga zvučna imena iz kulturnog miljea Srbije. Svaki rijaliti koji je emitovan na TV Pink imao je predstavnike mnogih profesija,a ideja je da ovog puta bude više takvih učesnika - zaključio je sagovornik za Rijaliti plus.

 

Nulta tolerancija na nasilje

Mitrović je po ulasku u Zadrugu saopštio učesnicima da se više neće tolerisati nasilničko ponašanje u „beloj kući“ i da će svaki akter nasilja ostati bez honorara.

- Nulta tolerancija na fizički kontakt, propadaju vam svi honorari, idete s nulom napolje! Morate da nađete meru i da se predstavite u onom obliku u kome bi svako ko je pomenuo Zadrugu u negativnom kontekstu u prethodnih deset dana bio postiđen - rekao je između ostalog Mitrović.

 

Svi Pinkovi rijalitiji

Poslednjih 14 godina na talasima ružičaste televizije prikazivan je bogat izbor rijaliti programa, a najgledanijim smatra se upravo Zadruga. Međutim, pre Zadruge, emitovana je  Farma u periodu od 2009. do 2016. godine, kao i jedna sezona Dvora koji je publika gledala 2011. godine. Prva sezona Zadruge emitovana je 2017. godine, a prva pobednica bila je Kristina Kija Kockar.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading