Jelena Tomašević
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Pevačica Jelena Tomašević nedavno je izgubila oca, a sa bolom se lakše nosi uz podršku porodice, sa kojom je nedavno bila i na odmoru, ali i tako što sa publikom razmenjuje emocije kada izađe na scenu.

- Iako sam pevačica i javna ličnost, prolazim kroz teške i bolne trenutke. To ume da zaboli kada se javno eksponira. Pogodi porodicu neki loš naslov ili tekst o nama. Ja sam javna ličnost i moj posao jeste da dajem intervjue, iako se dešavaju teški momenti, kao što je smrt bliskog člana porodice. Nedavno sam izgubila oca. Kad god izađem u medije ili na neki koncert, ja se osećam bolje - rekla je Jelena.

PROLAZIM KROZ TEŠKE I BOLNE TRENUTKE! Jelena Tomašević progovorila o gubitku oca

Nikola Todorović/Alo!

 

Pevačica sa suprugom Ivanom Bosiljčićem ima jedanaestogodišnju ćerku Ninu, a u svojim postupcima prepoznaje ponašanje svoje majke.

- Moja majka je brižna, srdačna, puna ljubavi i podrške i uvek je takva bila, a i ja se trudim takva da budem prema Nini, s tim što sam možda malo stroža u odnosu na moju majku. Smatram da sa puno ljubavi i puno podrške možemo da vaspitamo decu da nas slušaju, a da opet ne budemo neki namrgođeni roditelji - iskrena je Jelena za Hype TV.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading