SIMPATIZERI OPOZICIJE SLAVE SMRT IVANA TASOVCA: Bezdušnici ga mrtvog razvlače!
Promo

 

Nakon što je objavljena vest o iznenadnoj smrti direktora Beogradske filharmonije, poslanika i nekadašnjeg ministra kulture Ivana Tasovca, pojedine opozicione pristalice prikazali su bezdušnost i opleli po preminulom umetniku bez trunke poštovanja za njegovu porodicu.

Nisu mu nikad oprostili što je podršku pružio njihovom večitom neprijatelju Aleksandru Vučiću, pa ga sada besramno razvlače po Tviteru. Radost zbog nečije smrti samo zato što se nisu slagali s njegovim političkim opredeljenjem ponovo je pokazalo surovo i bezdušno lice opozicije. Kada bi se u nekom paralelnom univerzumu desilo da dođu na vlast, potpuno je jasno da bi bili najsrećniji da nestanu svi s kojima se ne slažu da mogu u miru da vladaju i skupljaju milione po inostranim bankovnim računima.

SIMPATIZERI OPOZICIJE SLAVE SMRT IVANA TASOVCA: Bezdušnici ga mrtvog razvlače!

Vuk Jeremic - Alo - Masanori Jošida

 

 

„Umro Tasovac, konačno! Lep dan! Još jedan SNS-ovac manje. Čestitam svima koji slave“; „Tasovac umro, neka mu je laka zemlja, ali za AV dupeuvlakače nemam sažaljenja. UNIŠTILI SU MI ZEMLJU SRBIJU“; „Tasovac je botovao kao da mu je svaki dan poslednji“; „Šta je Tasovac uradio za srpsku kulturu, što se mene tiče, uradio je mnogo više za SNS i to je to, govedo, šta je sve pričalo i pisalo ovde“; „Umro Tasovac. Boli nas ku*ac“; „Tasovac je botovao za SNS, nije mi žao. Mogao je biti cool lik, ali nije...“; „Čujem Tasovac umro. Od čega, od sramote?“; „Tasovac se overdozirao sendvičom“; „Znači crko Tasovac. Nadam se da se dobro namučio pred smrt. Ajde samo neka tim naprednim redom“; „Šta pije lajna, mora da se nazdravi zbog smrti ovog čupavog sendvičara“; „Kako je živeo, tako ga je i dočekalo. Ne možeš da podržavaš diktatora i očekuješ duboku starost. Sve se vraća...“ neki su od skandaloznih komentara na Tviteru.

Lažu da nije bio vakcinisan, ali i da ga je vakcina ubila

Brojnim spekulacijama opozicioni simpatizeri pokušavaju da oblate pokojnog Tasovca, šireći laži.

Na Tviteru su se pojavili i brojni komentari da je Tasovac preminuo od posledica koronavirusa, da nije bio odgovoran građanin i da se nije vakcinisao. A ima i onih koji tvrde da ga je vakcina ubila!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Mila

01.10.2021 07:38

Kakav kreten moras biti da se radujes necijoj smrti?

Миомир

01.10.2021 07:54

Срам вас било бедници Ђиласови. Глуперде жуте и одвратне, тако говорите о умрлим српском уметнику. Прасеће главе и пилећи мозгови и немогу другачије. Живела Србија.