UZBUNA U HAGU Šešelj otkrio šta su juče uradili generalu Ratku Mladiću pre izricanja presude! (VIDEO)
Foto: Ilustracija

- Najpoganiji su bili britanski i američki predstvanik uz Bramerca i Agiusa, najbolji je bio ruski predstavnik. Rusi su bili jedini objektivni, čvrsto podržavaju Srbiju. Govor predsednika Vučića je bio dobar. On je odlučno nastupio - rekao je Šešelj.

Šešelj je gostujući na TV Pink ocenio da je Vučić govorom postigao pun efekat, posebno kada je odgovarao lažnom predstavniku Bosne i Hercegovine i bezobraznom Hrvatu koji bi i Jasenovac pripisao Srbiji.

- On nama pripisuje krivicu i za nestale Srbe - kaže Šešelj.

- Mislim da je narod do kraja shvatio kako stvari stoje, nemamo na zapadu prijatelje. Iznenadio me je Vijetnam, sada imam bljutav ukus. Jednostavno nezainteresovan, kao i svi drugi - istakao je lider SRS.

Haško iživljavanje nad Ratkom Mladićem

Povodom sumnji koje su se pojavile u javnosti da su Ratka Mladića "drogirali", Vojislav Šešelj je rekao da misli da su upotrebili neku vrstu tonika koji se koristi za najteže psihijatrijske slučajeve, kada izgubi opšti životni tonus, kada ga više ništa ne interesuje, pitanje je i koliko sačuva svest.

- To im se daje da živnu. Znam po tome što su jednom pregledu krvi to našli kod Milana Lukića, čim se saznalo odmah je premešten na drugi sprat - rekao je Šešelj.

Komentari (1)

Loading
Fundaća

10.06.2021 21:09

Brate šta ovo čudo od Šešelja može da izvali ,čudim se da su ga pustili iz Haga ,vjerojatno je nekoga cinkao(izdao)stari prdonja !