ŠEŠELJ ZGROŽEN, BURNO REAGOVAO: Reč je o psihopati!
EPA/KOCA SULEJMANOVIC

 

 

Vojislav Šešelj, predsednik Srpske radikalne stranke, govorio je juče o borbi protiv organizovanog kriminala, te se osvrnuo na postupke Vladimira Vuletića, bivšeg potpredsednika Partizana, i njegovo morbidno gostovanje na jednoj televiziji.

Naime, Vuletić je tokom gostovanja na najmorbidniji način imitirao svog prijatelja Veljka Belivuka i rugao se njegovoj žrtvi.

- Dobar Goksi, odličan! To je navijač Zvezde za kog navodno kažu da je ubijen i samleven u mašini, tako da stigao nam je Goksi - kazao je Vuletić, dok je jeo ćevape u toj emisiji.

Šešelj je istakao da je ovakvo ponašanje zaprepašćujuće jer je reč o doktoru nauka i docentu na Rimskom pravu.

- Ni u vreme Rimljana ne bi bilo dostojno da jedan intelektualac govori takve stvari. Ja sam pristalica svih vrsta humora, posebno crnog, ali neka mera mora postojati. Bio sam spreman da pravim takve šale i viceve na račun, recimo, Tita i njegove noge, ali on je bio zlikovac i zločinac najgore vrste - ocenio je lider radikala gostujući u jutarnjem programu TV „Pink“.

Šešelj je naveo da je reč o pokušaju neduhovitog čoveka da se predstavi duhovitim na najgori mogući način.

- Reč je o psihopati jer ne mogu ni da zamislim da jedem ćevape, a da smislim i kažem da jedem meso mladog čoveka koji je stradao, bez obzira da li je bio umešan u kriminal ili ne. To možda gledaju roditelji tog čoveka! To se ne radi i to nije normalna stvar - poručio je predsednik radikala.

Podsetimo, postoji sumnja da je ozloglašeni klan Veljka Belivuka ubio Veličkovića, a zatim ga samleo u mašini za mlevenje mesa. Sumnja se da su nakon toga napravili ćevape od njega i poslali ih svom nalogodavcu Radoju Zviceru. Vuletić se, naravno, nije osvrnuo na to kako će porodica ubijenog doživeti njegov morbidni nastup, a u grohotnom smehu pridružili su mu se i voditelji emisije.

Komentari (3)

Loading
ludimilojko

24.05.2021 07:47

gospodine šešelju, uz dužno poštovanje ukoliko ovo pročitate bit će mi drago,,, od vas je očekivati svašta, neki put imate pametnu izjavu a neki put lupaš ko otvoren prozor,,, vezano za Tita,,, ako je on bio kriminalac, zlikovac,,,, šta ste onda vi u današnje vrijeme? poznata je situacija mnogima za vreme Tita, kako se živjelo, a pitam vas kako se živi danas??? Titov sam pionir bijo i ostao,kao i ti, samo ti se vojkane mijenjaš kao vrijeme a to nije dobro. poznato ti je da je na sahrani Tiletovoj bijo cijeli svijet,,,, iz poštovanja,,,, tebi neće sigurno, možda ti dođe tvoja ljubimica,,, karla de ponte,,, neki put se trebaš i postidjeti zar ne?

No Mercy

24.05.2021 08:28

A ovaj Šešelj fin neki čovjek,kako se zgražava nad Vuletićevim izjavama.Može mu se kada ima uzoran i častan životni put.

yoran

24.05.2021 09:48

Vojvoda od babure nasao da nekom spocitava manjak stila. Prevrnuh se.