ŠEŠELJ U NEVERICI Šta nam se dešava?! Lideru radikala pustili jezivi snimak! (VIDEO)
Foto: Printscreen TV Pink

Šešelj se osvrnuo na postupke bivšeg potpredsedmik Partizana Vladimira Vuletića komentaršiću njegovo morbidno gostovanje na jednoj televiziji.

Naime, Vladimir Vuletić je tokom gostovanja na jednoj televiziji na najmorbidniji način imitirao svog prijatelja Veljka Belivuka i rugao se njegovoj žrtvi.

– Dobar Goksi, odličan! To je navijač Zvezde za kog navodno kažu da je ubijen i samleven u mašini, tako da stigao nam je Goksi – kazao je Vuletić, dok je jeo ćevape, u emisiji Marka Vidojkovića koji se na sve ovo smejao.

Šešelj je rekao da ni u vreme Rimljana ne bi bilo dostojno da jedan intelektualac govori takve stvari.

Lider radikala je istakao da i on voli crni humor, ali da postoji neka mera.

- Ovo je pokušaj jednog neduhovitog čoveka da pokaže da je duhovit. Moje mišljenje je da je reč o psihopati. Ne mogu smisliti uopšte da jedem ćevape i da kažem da jedem meso mladog čoveka koji je stradao. Možda to gledaju njegovi roditelji, to se nikad ne radi. Kakva je to šala? Nije to normalna stvar. - rekao je Vojislav Šešelj.

Šešelj: Šta nam se sve dešava...

Predednik SRS kaže da Vuletić ne uliva poverenje da vaspitava mlade generacije.

- E, sad... Šta nam se sve dešava, pa i ovo... - rekao je Vojislav Šešelj u neverici.

Inače, postoji sumnja da je ozloglašeni klan Veljka Belivuka ubio Veličkovića, a zatim ga samleo u mašini za mlevenje mesa. Sumnja se da su nakon toga napravili ćevape od njega i poslali ih svom nalogodavcu Radoju Zviceru.

Vuletić se, naravno, nije osvrnuo na to kako će porodica ubijenog doživeti njegov morbidni nastup, a u grohotnom smehu pridružili su mu se i voditelji Nenad Kulačin i Marko Vidojković koji se, pored Vuletića.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
vlax

27.05.2021 01:31

Nece se peda jos dugo smejati i jesti cevape! Sanjace on cevape onako debeo svinja kad bude prao cimeru gace i carape u celiji. Tako se tretiraju pede u zatvorima. Targetirali su sepra, nije ni svestan da je vec osudjen.

Ja

28.05.2021 17:56

@vlax - Ovakve stvari si toliko morbidne i strasne da covek ne poveruje da je to stvarnost a nazalost jeste.Takvi bolesni umovi nisi za ludnicu vec dozivotnu robiju... .

Dile

21.08.2021 08:59

@vlax - On profesor , Vuletic . Pa on ni u jednoj državi na svetu ne bi mogao ni svinje da čuva. Imati za brata takvog koljača , pa to je strašno.