LAŽNA DRŽAVA IZGUBILA KOMPAS Osmani svađa Prištinu i Tiranu, Kurti stvorio hladni rat sa Amerikom i EU
Printscreen

- Tokom ove godine bila je poznata po produbljivanju političkih sukoba, tretirajući političke protivnike kao neprijatelje.

Spoljna politika malog (tzv.) Kosova, koje ima probleme sa međunarodnim priznanjima, odraz je unutrašnje politike.

"Zemlje" poput (tzv.) Kosova, Albanije ili drugih u regionu imaju unutrašnju politiku kao najbolju "spoljnu" politiku.

Ako su demokratske zemlje, ako su otvorene zemlje Zapada i bez izolacionističkog mentaliteta, one imaju spoljnu politiku koju podržava Zapad.

Inače (lažna država) Kosovo je ove godine bilo izolovano zbog vladine politike, antizapadnih grešaka Aljbina Kurtija, i to se ogleda u međunarodnoj agendi.

Aljbin Kurti je stvorio hladni rat sa Sjedinjenim Američkim Državama i Briselom.

LAŽNA DRŽAVA IZGUBILA KOMPAS Osmani svađa Prištinu i Tiranu, Kurti stvorio hladni rat sa Amerikom i EU

Printscreen

 

Najnovije i najvažnije priznanje Izraela dolazi iz Vašingtonskog sporazuma koji je Aljbin Kurti bacio u smeće.

Odnosi (tzv.) Kosova sa Albanijom od dolaska Aljbina Kurtija na vlast su najgori u poslednjih 100 godina, zbog njegove uloge i političkog delirijuma da se pojavi kao "svealbanski" lider.

Delirijum veličine i megalomanije političara koji pati od kompleksa i zbog svog crnogorskog porekla, očigledno se pretvorio u problem.

Čak je učestvovao i na izborima u Albaniji pre godinu dana, ali se brzo probudio kada nije mogao dobiti ni 0,1 posto glasova.

Od tada je pao na zemlju i krenuo u normalizaciju odnosa sa albanskom državom.

Dok će gospođa Osmani ostati upamćena kao (samozvana) predsednica koja ima strast za raspirivanjem mržnje prema Albaniji. Nadam se da nije kompleks inferiornosti. Postoje mnoge susedne zemlje sa Albanijom koje imaju istorijske razloge da mrze ovu državu, ali nisu proizvele koliko podela i mržnje koliko i gospođa Osmani.

Osmani je (samozvana) predsednica koju je izabrao Aljbin Kurti i iz tog razloga dolazi i njena niska međunarodna reputacija.

Morala je da nađe način da bi postala (samozvana) predsednica (tzv.) Kosova. Do sada, ona je ostala predsednica Aljbina Kurtija - napisao je Baze.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading