špic gužva
Foto: Alo/Printscreen/Naxi kamere

Kolaps je već uveliko u srpskoj prestonici, a najveće gužve su na auto-putu, Autokomandi, ali i na "Gazeli" i Pančevačkom mostu. Na auto-putu kolona je oko 16.30 sati bila dugačka 8 kilometara, a vozila mile od Bloka 39 na Novom Beogradu, pa sve do drugog kraja grada - Dušanovca.

Saobraćajni kolaps je i na mostu Gazela u smeru ka starom gradu, gde vozila na pojedinim deonicama stoje. Nešto bolja situacija je na "Pančevcu", ali i na ovom mostu stvara se velika gužva u pravcu ka gradu.

Ogroman broj vozila je i na Brankovom mostu, ali tu nema većih zastoja.

Ni deo kod Beogradskog sajma nije ostao pošteđen saobraćajnog kolapsa. I u ovom delu grada vozila mile sve od Mostarske petlje pa do Ade Ciganlije.

Što se centra grada tiče, zakrčenje je u Nemanjinoj i Takovskoj ulici, Bulevaru despota Stefana, kod Vukovog spomenika. Na Slaviji je čas prohodno, čas se stvori gužva.

Na novobeogradskoj strani, kolone vozila su u Jurija Gagarina, kao i u Bulevaru Mihajla Pupina od TV Ušće pa dalje preko Brankovog mosta.

Gužva je i na Autokomandi, više vozila je i na Plavom mostu i na Mostu na Adi u pravcu ka starom delu grada.

Sudeći po slikama nadzornih kamera, ovo popodne Beograd je blokiran, ali se u narednih sat vremena očekuje potpuno oslobađanje ulica od vozila. 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading