BOGATA PROLEĆNA PONUDA NA PIJACAMA
JKP Gradska pijaca

Nakon hladnijeg vremena i jače ishrane, proleće je pravo vreme za detoks organizma koji obezbeđuju sveže i zdrave namirnice. Tezge na beogradskim pijacama su pune sezonskog voća i povrća poljoprivrednih proizvođača.

Na tezgama se mogu naći zelena salata, rotkvice, spanać, blitva, mladi luk, sremuš i još mnoštvom prolećnih namirnica koje će da odlazak na pijacu preraste u doživljaj pravog odlaska u prirodu.

BOGATA PROLEĆNA PONUDA NA PIJACAMA

JKP Gradska pijaca

 

Konzumiranje sezonskih namirnica donosi brojne prednosti, jer lokalno gajeno voće i povrće koje se prodaje na pijacama, dolazi direktno iz bašti i voćnjaka poljoprivrednih proizvođača , koji ih gaje na tradicionalan način. Ono je sveže i zdravo, jer je zrelo ubrano i donešeno na pijacu ubrzo posle toga. Takve namirnice imaju veću nutritivnu vrednost i višestruko su blagotvorne za zdravlje.

Kako je u toku i Vaskršnji post pijace su pravi izbor i kada je reč o nabavci posnih namirnica. Raznovrsni asortiman čine sveža riba, povrće, voće, orašasti plodovi, sušeno voće, med i ostali domaći poluproizvodi koje su pravile vredne domaćice po tradicionalnim receptima svojih majki i baka.

Bogata prolećna ponuda i omiljeni prodavci čekaju Vas na beogradskim pijacama.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading