televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Takovska 10

Promo RTS

 

 

21.00 RTS1

Takovska 10

Miloš Vučević – šta su prioriteti nove srpske vlade

O izborima, izbornim spreporukama, odnosu sa opozicijom i međunarodnom zajednicom, najvažnijim zadacima pred Vladom Srbije i izazovima globalnog geopolitičkom trenutka za RTS govori premijer Srbije.Teško je poverovati da je samo mesec dana prošlo od izbora nove vlade, budući da su se u tih pet, šest nedelja smestili poseta predsednika Kine, lokalni izbori, rasprava o rezoluciji o Srebrenici u UN i Svesrpski sabor na kojem je usvojena Deklaracija o zajedničkoj budućnosti srpskog naroda. Šta je prvi prioritet Vlade Srbije koju predvodi Miloš Vučević, kako vidi ekonomski razvoj zemlje, kakvu ulogu će preuzeti u borbi za očuvanje teritorijalnog integriteta, kakvi su mu stavovi o evrointegracijama, iskopavanju litijuma i projektu Ekspo? Ima li plan za smirivanje političkih tenzija u društvu, kako će sarađivati sa opozicijom, koga vidi kao saveznika na međunarodnom planu? Ovo su neka od pitanja za razgovor sa predsednikom Vlade Srbije. Urednik i voditelj je Zoran Stanojević.

 

96 sati: Istanbul

Foto: IMDB

 

 

23.15 Prva

96 sati: Istanbul

Brajana Milsa, penzionisanog agenta CIA, ništa nije moglo da spreči da spase kćerku Kim iz ruku otmičara. Kada se otac jednog od otmičara koga je pritom ubio zakune na osvetu i zarobi Brajana i njegovu ženu za vreme porodičnog odmora u Istanbulu, Brajan koristi specijalističke veštine da odvede svoju porodicu na sigurno i sistematski, jednog po jednog, pobije sve otmičare. Uloge: Lijam Nison, Famke Jansen, Rade Šerbedžija.

Zatvorski krug

Foto: IMDB

 

 

22.00 RTS1

Zatvorski krug

Fudbalska superzvezda Deni Mihan nekad je imao sve. Sad je bleda senka nekadašnjeg uspešnog igrača, a kad zbog udaranja policajca završi u zatvoru, život mu se ruši. Upravnik zatvora, koji je uz to i fudbalski fanatik, odluči da priredi utakmicu koja će se odigrati smo jednom - susret čuvara protiv zatvorenika - pa Deni mora od gomile društvenih otpadaka potpuno izvan forme da napravi pobedničku ekipu. Izgube li, čeka ga bes zatvorenika. Pobede li, može se oprostiti s uslovnom kaznom. Ali jedno je sigurno - biće to utakmica za pamćenje! Uloge: Vini Džons, Deni Dajer, Džejson Stejtam.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading