Zvezdan izneo detalje iz perioda kada je bio iza rešetaka  "MOGAO SAM DA POBEGNEM IZ ZATVORA ZA 10 MINUTA"
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Bivši robijaš Zvezdan Slavnić u razgovoru sa Markom Janjuševićem Janjušem razgovarao o svojim danima koje je proveo u zatvoru.

- Jesi li pomišljao nekada da pobegneš? - pitao ga je Janjuš.

- Mogao sam odatle, jer nisam znao da ću toliko da dobijem - rekao je Zvezdan.

- Svako ko je osuđen, je l' istina da mu je u glavi kako da pobegne? - nastavio je Janjuš

Zvezdan izneo detalje iz perioda kada je bio iza rešetaka

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Dobro, uvek je to negde u glavi. Ja sam mogao odatle da pobegnem za 10 minuta - istakao je Zvezdan, dok su prisutni nisu baš poverovali u njegovu priču.

Inače, mlađi Slavnić je osuđivan u Srbiji zbog ubistva Olivera Jovanovića 1998, kao i 2010. zbog trgovine narkoticima. On je višegodišnje kazne odležao u KPZ Valjevo i Sremska Mitrovica, a pre pet godina je izašao na slobodu.

Zvezdan Slavnić iz zatvora je izašao pre pet godina. U KPZ Sremska Mitrovica odslužio je skoro trogodišnju kaznu zbog trgovine narkoticima, nakon što je kod njega pronađeno 150 grama heroina. Uhapšen je 2008. i mediji su tada navodili da je član beogradsko-kruševačkog klana.

Zvezdan izneo detalje iz perioda kada je bio iza rešetaka

Printscreen

 

U martu 1998. u klubu "Četiri sobe" upucao je Olivera Jovanovića, koji je preminuo posle 12 dana, a navodni motiv pucnjave je bila svađa oko Ksenije Pajčin, Zvezdanove tadašnje devojke. Zbog toga je osuđen na devet i po godina, ali je nakon osam godina amnestiran. Tokom slobodnog vikenda 2002. izazvao je incident jer je udario vlasnika jednog restorana. Protiv njega je pre dve godine godine podneta krivična prijava zbog napada na policajce i uznemiravanja, pošto ga je komšinica prijavila zbog psa.

BIVŠI DEČKO RAZOTKRIO ANĐELU ĐURIČIĆ "STALNO MI JE TRAŽILA NOVAC NA ZAJAM"

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading