ISPLIVALA PREPISKA! Miljana Kulić očajna moli Željka i Milicu Mitrović da je vrate u Zadrugu, otkriveno čime je ucenila čelnike Pinka, spomenula i Željka!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Nakon što je nedavno diskvalifikovana iz Zadruge 5 zbog neprimerenog ponašanja i kažnjena novčano iznosom od 100.000 evra, Miljana Kulić se oglasila i to pismom koje je uputila čelnicima televizije Pink - Željku i Milici Mitrović.

Naime, Miljana je uputila pismo u kojem traži oproštaj za svoje ponašanje, kao i još jednu šansu da ispravi svoje greške, a šta je sve napisala možete pročitati u nastavku:

- Pre samog početka, želim da vam javno zahvalim na svemu što je TV Pink učinila za mene. Hvala vam što ste me izvukli iz pakla i pozvali da postanem učesnik Zadruge 1. Uz pomoć tog učestvovanja sam napravila novi dom svom sinu i sebi. Hvala produkciji što su punih sedam meseci brinuli o meni i mom plodu, sad već velikom, zlatnom, prepametnom dečaku Željku, koji se rodio ubrzo posle završetka Zadruge. Hvala na svoj brizi, nezi, vitaminima, redovnim pregledima i zahvaljujući vašoj brizi rodio se zlatni dečak koji se sa zlatom meri. Hvala vam što ste me tolerisali svih ovih ovih godina, sve moje ispade i što ste uvek imali empatije prema mom ishitrenom, bezobraznom i slobodno mogu reći bolesnom ponašanju u nekim trenucima, a bilo ih, na žalost pregršt. I pored svega toga ste mi iznova i iznova dali priliku da zaradim, jer sam samohrana majka, jer imate srce i dušu kao nebo... Možda vas je i sramota što ste mi dali priliku da takve ljude lično upoznam i popričam sa vama - napisala je Miljana i dodala:

- Veliki šefe, vi ste veliki čovek i velika humanitarna duša od čoveka. Molim vas, čika Željko, iako sam vam pružila ruku pred ulazak, molim vas, pružite mi još jednu šansu. Znate celu porodičnu situaciju i bolest mojih roditelja za koje se ne zna kad će, ne daj Bože, zatrebati novac za lečenje. Ja sam du*etom (izvinite na prostakluku) zatvorila vrata, jer niste pristali na moju ucenu i niste želeli da on bude deo Zadruge 5. Molim vas, dajte mi poslednju šansu, biću vam do smrti zahvalna. S poštovanjem, Miljana Kulić - stoji u prepisci koja je isplivala u javnost.

ONA JE URBANA RIBA IZ KRUŠEVCA Bombetina večeras ulazi u Zadrugu, kontroverzna Tiktokerka žestoko isprozivala Milicu Todorović i Sanju Vučić!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (9)

Loading
Sanela

17.09.2021 14:41

Nemojte da je vracate dosta je bilo prastanja ko nijednoj osobi u zadruzi sve je imala i ona je zbog proalice i lijencine I njegovog polnog organa uvjek guzicom zatvorila vrata nit ona a pogotovo on netrebaju u zadruzi ova ekipa je super miljana samo kvati sve i nije interesantna a drugo vuk dlaku mjenja al um nikad tako i ona opet ce sve isto da uradi

Zeljko

17.09.2021 15:08

Bruko dvolicna. Dobila sta je htela i sad izvini.Olosu neposobni.

Didi

17.09.2021 15:22

Koga vratiti bezobraznih nezahvalnicu ,onu koja svakog popljuje.Pa Žeks bi bio lud kad bi to uradio.

Шумадинац

17.09.2021 15:54

Ви сте луди ако је вратите, она ће опет то да уради. Није више интересантна

Lana

17.09.2021 17:21

nadam se da celnici Pink-a nece nasesti na manipulacije ove bezobrazne bolesnice! ona i njen "show" nikome ne treba,sve znamo unapred,jer je vidjeno i ne vredi! ovu ludacu treba neko da nauci,da nije Bogom data i da MORA da ceni neciju dobrotu,a ne da uvek bude kako ona hoce! neka se vrati u bunjiste iz kojeg je dosla i neka radi nesto,a ne da mlati lovu na spavanje,maltretiranje drugih i sex!

Rasa

17.09.2021 18:31

Kaze narod, nasla pa zasla, mars u Derventu kod momka, a onda u Nis po dobrovoljni prilog za kaznu, djubre odvratno, lencugo...

Ђура

18.09.2021 07:19

Не можете да је се решите на такав начин Чињеница да је била главни актер програма . Није она за једнократну употребу . Рамислите о о њеном менталном склопу . Да ли је сада треба психички уништити или јој помоћи ?.

Lana

18.09.2021 17:53

@Ђура - tacno,njoj treba pomoc,ali strucna! smestiti je u Lazu,a to moze familija,a ne produkcija!