ODUSTAO OD REPA! Fran Pujas doneo skandaloznu odluku, gledaćemo ga u filmovima za  odrasle?
Foto: Youtube/Printscreen

Bivši zadrugar Fran Pujas nedavno je bio šokiran kada je dobio konkretnu ponudu od velike produkcijske kuće iz Amerike koja se bavim snimanjem p*rno-filmova. Čim su videli Frana, shvatili su da je pravi frajer za p*rniće, pa su mu poslali zvaničan mejl sa ponudom za saradnju.

 - Fran je prvo mislio da se neko šali sa njim, ali kada se raspitao, shvatio je da ga je stvarno kontaktirala produkcijska kuća koja snima p*rniće. U mejlu mu kažu da žele da sarađuju sa njim i da postoji mogućnost zaposlenja, ali i honorarnog rada. Dobio bi i radnu vizu, kao i smeštaj u Čikagu gde se nalazi njihova firma. Objasnili su mu da im je njegov specifični imidž privukao pažnju i da im treba baš takav glumac. Fran je bio šokiran, smejao se kao lud. Nisu mu napisali koja je cifra u igri jer očekuju da im se najpre javi, tačnije odgovori, pa ako pristane, njihov agent dolazi na razgovor sa njim - priča za Franov drug i dodaje:

Svi drugari su mu se smejali, pa zamislite Frana kao p*rno-zvezdu. Potpuni hit! Nije im odgovorio, rekao je da neće ništa da im piše, ali smo ga mi posavetovali da se ljudima zahvali na ponudi. Korektno je da im odgovori. Čak mu je jedan drug rekao da ih on ne bi odbio budući da je to ponuda života i da bi mogao da živi američki san. Realno, dečku su ponudili posao iz snova - kroz smeh je rekao Franov drug.

MNOGI IM NE MOGU ODOLETI! Sestre Miljane Kulić se skinule i digle temperaturu, njihova nauljana tela mame poglede

Komentari (0)

Loading