ON NE ZNA DA CENI PORODICU! Vladimir Tomović nikad gore opleo po Kristijanu, spomenuo mu bivšu ženu, ljubavnicu i brutalno ponizio!
Alo/printscreen

Vladimir Tomović vrele letnje dane provodi na bazenu sa bivšom ženom repera Nenada Aleksića Ša, a da uživa u njom društvu ne krije.

On se sada osvrnuo na svoje učešće u "Zadruzi 4" i odnos sa Kristijanom Golubovićem.

- Kad sam izlazio bio je neki koretan odnos ali mi se definitivno nije dopalo ono što sam vudeo kada sam napustio rijaliti. Onaj postupak koji je napravio, ostavio ženu na onaj način, sve se kosi sa onim što je pričao u rijalitiju - kaze Tomović i dodaje:

ON NE ZNA DA CENI PORODICU! Vladimir Tomović nikad gore opleo po Kristijanu, spomenuo mu bivšu ženu, ljubavnicu i brutalno ponizio!

Alo/printscreen

 

- Jako mi je žao zbog nekih dešavanja ali sve šta je pričao je palo u vodu. Na kraju se ispostavilo da je pao nisko, pao je na testu ljudskosti što je ostavio ženu koja mu je rodila dete zbog devojke - istile Tomović.

- Ja da sam bio u rijalitiju kada je to Kristijan radio ja bih ga napadao, oni ne znaju da cene porodicu - kaže Tomović.

VIDIMO SE NA SUDU, UNIŠTIĆU TE! Maja se uključila uživo u emisiju i napravila haos Mini Vrbaški, priznala u kom je odnosu sa Filipom!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Aga

07.08.2021 10:48

Nisu svi vaspitani i slabo ko ceni porodicu.Kristijan umislio da je neodojiv,a ni sam ne zna da njega mogu da vole samo nivo devojke poput Kristine.

Maks

07.08.2021 17:52

@Aga - Pa sta ste ocekivali od coveka koji je proveo pola života po zatvorima. Covek bez morala, stida.