SVE JE PRIZNALA! Oglasila se Nataša Radan i otkrila da je došlo do poljupca sa Filipom, obelodanila i tajni dogovoru koji su imali!
Printscreen

Nataša Radan napustila je "Zadrugu 4" u nedelju, pa svojim odlaskom podigla ogromnu prašinu. Naime, Filip Car je tek posle priznao svoje emocije prema zadrugarki, pa istakao da je jedina devojka sa kojom planira ozbiljnu vezu odmah po izlasku iz rijalitija, a obelodanio je i detalje njihovog razgovora u izolaciji i dogovora o potencijalnoj vezi.

Takođe, danas je Filip priznao da je, tokom tog razgovora, došlo i do poljupca, te da su bili intimni.

Povodom svega toga, ona se oglasila za jedan naš portal oglasila i Nataša, koja je prokomentarisala ovu temu i priznala šta se iza svega krije.

- Pa ovako, razgovarali jesmo, samo što, iskreno, ja ne shvatam Cara ozbiljno, nemam baš poverenja u njega kada su ljubavni odnosi u pitanju, jeste on meni nešto govorio da sam ja jedina prava devojka za njega, da bi voleo da pokušamo, da ostavimo prostora za to van, ali opet kažem, ja to nisam shvatila ozbiljno, niti imam u planu da započinjem sa njim bilo šta - počela je Nataša.

SVE JE PRIZNALA! Oglasila se Nataša Radan i otkrila da je došlo do poljupca sa Filipom, obelodanila i tajni dogovoru koji su imali!

Printscreen

 

Takođe, Nataša je prokomentarisala i Carevo priznanje da je došlo do poljupca i da su bili intimni pre njenog napuštanja rijalitija.

- Što se tiče poljupca, nismo se poljubili, već je on rekao da želi da me poljubi u nosić pre odlaska i zeznuo me je, poljubio me je na blic onako, bukvalno na sekundu, na kvarno.. Posle se smejao što me zeznuo i to je to. Ne znam, nemam nikakvu nameru, ali nikad se ne zna šta se može desiti - priznala je Nataša.

Jasno je Nataši imponuje Filipovo udvaranje, a da li će isto prihvatiti, pa uploviti u vezu sa njim, saznaćemo u narednom periodu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading