BEBICA JE KLASIČNI PSIHOPATA! Brutalne uvrede na račun Miljaninog dečka: On je u stanju da ih zapali sve tamo!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Belu kuću danima unazad potresaju žestoke svađe, ljubavni trouglovi, raskidi i pomirenja zadrugara.

Naime, bivša zadrugarka Ermina Pašović je sada prokomentarisala nekoliko najaktuelnijih tema i otkrila šta misli o komplikovanim situacijama "Zadruge 5".

Foto: Youtube/Printscreen

 

Šta mislis o raskidu Dalile Dragojević i Filipa Cara i njihovim burnim svađama

- Što se tiče Dalile i Cara, odvratni su, katastrofa, dešava se sve isto. Ljubomora i posesivnost, to je sve samo ne ljubav. Teška bolest! - istakla je Ermina.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Kako bi prokomentarisala ljubavni trougao Nenada Macanovića Bebice, Miljane Miksi Kulić i Lazara Čolića Zole

- Što se tiče odnosa Miljane, Zole i Bebice. Oni su mi hit, to mi je omiljeni odnos. Miksi boli uvo, sprda se i sa jednim i sa drugim. Zola je blam veka, da on nakon svega dozvoljava komunikaciju sa njom, to je dno dna. A Bebica, Bebica mi je klasičan psihopata, profil serijskog ubice, ako ga Miljana odbije i ne bude sa njim, on je u stanju da ih zapali sve. Ne verujem mu ništa, veća je šifra od svih ikada u Zadruzi - smatra Pašovićeva.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

A kako komentarišes Mensura Ajdarpašića, Milicu Veselinović i Minu Vrbaški

- Mina sve ispravno radi, ne navaljuje, kulturno, lagano. Mensur je svestan sve, svestan je da Mina priča istinu, ali to neće da prizna, zato što tera inat svima sa Milicom i teraće ga do kraja. Mala Milica je odvratna, ne mogu očima da je smislim. Namazana je i koristi situaciju. Ne voli Mensura ni sekunde, to je čista korist! - ističe ona.

POSAO ME ČEKA! Dalila ponovo otkrila informaciju koju nije trebala, Filip zabezeknut, a umešana je i jedna osoba iz spoljnog sveta!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading